Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο επειδή δεν τον άφησε να περάσει λόγω ΔΕΘ

Συνελήφθη ο 55χρονος οδηγός

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος ενός 55χρονου οδηγού ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει με το αυτοκίνητό του από κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των μέτρων για τη ΔΕΘ.

Ο κατηγορούμενος που, κατά δήλωσή του, είναι δημοτικός υπάλληλος, κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη και Γρ. Λαμπράκη. Όταν ο 33χρονος αστυνομικός ανέφερε στον 55χρονο ότι δε μπορεί να περάσει από το σημείο, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, εκείνος τον πλησίασε με το όχημα με συνέπεια να τον ρίξει στο έδαφος.

Ο 55χρονος φαίνεται ότι αμέσως μετά προσπάθησε να φύγει αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Ο τροχονόμος τραυματίστηκε στη μέση και στο πόδι και διακομίστηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ειδήσεις σήμερα:

O διάσημος YouTuber Nikocado Avocado έχασε κρυφά 113 κιλά - Πώς ξεγελούσε επί δύο χρόνια τους φαν του

Του ζήτησε να τη σκοτώσει επειδή ήταν κατάκοιτη και άρρωστη - Τι υποστηρίζει ο 87χρονος Άγγλος που συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο

Βίντεο: Η στιγμή των πυροβολισμών έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι από Ρομά επειδή «έφαγαν πόρτα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr