Σταϊκούρας: Οι 22 από τους 52 ελεγκτές στον ΟΑΣΘ δεν κάνουν ελέγχους για λόγους υγείας

Σταϊκούρας: Οι 22 από τους 52 ελεγκτές στον ΟΑΣΘ δεν κάνουν ελέγχους για λόγους υγείας

Πρέπει να σεβαστούμε και τον πολίτη, ο οποίος πληρώνει εισιτήρια, ανέφερε ο υπυοργός Μεταφορών

oasth
Για την εισιτηριοδιαφυγή στον ΟΑΣΘ μίλησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα στον Status Fm 107,7 στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε έναν χρόνο στην πολιτική ηγεσία. Πρόταγμά μου αυτή τη στιγμή ήταν να λειτουργήσει καλύτερα ο ΟΑΣΘ» δήλωσε ο υπουργός εκτιμώντας πως «πάμε καλύτερα» ωστόσο υπάρχουν ακόμη προβλήματα στον Οργανισμό.

Εξειδικεύοντας, ο κ. Σταϊκούρας χαρακτήρισε τεράστιο πρόβλημα την εισιτηριοδιαφυγή στη Θεσσαλονίκη, «πολύ μεγαλύτερο από άλλες πόλεις και πραγματικά είναι αδιανόητο στη Θεσσαλονίκη στους 52 ελεγκτές οι 22 να μη μπορούν να ανέβουν στο λεωφορείο». Ο υπουργός διευκρίνισε πως οι εν λόγω ελεγκτές δεν κάνουν ελέγχους όπως θα έπρεπε να κάνουν γιατί έχουν ιατρικά ζητήματα και τόνισε πως έχει μιλήσει στη διοίκηση του Οργανισμού για το θέμα. «Είναι ευθύνη της διοίκησης του ΟΑΣΘ να τελειώσει το θέμα. Όπως το ίδιο έχω πει και στην Αθήνα. Πρέπει να σεβαστούμε και τον πολίτη, ο οποίος πληρώνει. Είναι θέμα κοινωνικής δικαιοσύνης».

Πόσοι είναι οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ και πόσοι πραγματικά μπαίνουν στα λεωφορεία και ελέγχουν; Σοκαριστική αποκάλυψη του...

Posted by Status FM 107,7 on Saturday, September 7, 2024
Κλείσιμο
 

Και συνέχισε: «Όταν λοιπόν μου λέτε ότι είναι κοινός τόπος ότι πάει καλά ο ΟΑΣΘ, μόνος μου έρχομαι και ρίχνω τον πήχη. Πάμε καλύτερα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τους εργαζόμενους, ενισχύσαμε ακόμη περισσότερο τις μη μισθολογικές παροχές από αυτές που ανακοινώσαμε πριν δύο μήνες και τώρα είναι ευθύνη και των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ να κάνουν καλύτερη χρήση των περιουσιακών στοιχείων του Έλληνα πολίτη, σεβόμενος τον πολίτη που κάνει χρήση των μέσων».

«Άρα», συνέχισε ο κ. Σταϊκούρας, «έχουμε ακόμα δρόμο για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την κατάσταση, όμως κάθε μήνα είναι και καλύτερος μήνας για τη Θεσσαλονίκη και τα μέσα μαζικής μεταφοράς». «Και θεωρώ ότι το αποκορύφωμα θα είναι οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στις 30 Νοεμβρίου», κατέληξε αναφερόμενος στα εγκαίνια της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης.



Ειδήσεις σήμερα:

H Ιμάν Κελίφ ξεσπά κατά του Έλον Μασκ για τις επιθέσεις εις βάρος της - «Δεν με ξέρεις αλλά με μισείς»

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα

Αρχίζει από μηδενική βάση η δίκη του Λιγνάδη στο Εφετείο για βιασμούς ανηλίκων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης