Ηλικιωμένη το έριξε στις μπαλωθιές στο Αγρίνιο

Η 72χρονη «πιστολέρο» φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο σε διαφορετικά σημεία της περιοχής Παλιόβαρκα, το πρωί της Παρασκευής

Ως τώρα, αυτοί που έριχναν μπαλωθιές ήταν συνήθως άνδρες, αλλά μια περιοχή στην Αιτωλοακαρνανία αναστατώθηκε από τους πυροβολισμούς που έριχνε χωρίς λόγο στον αέρα μια... ηλικιωμένη γυναίκα, προκαλώντας τρόμο και ανησυχία στους περιοίκους που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία δυο γειτόνων της, η 72χρονη “πιστολέρο” φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο σε διαφορετικά σημεία της περιοχής Παλιόβαρκα, το πρωί της Παρασκευής. Η δράστιδα συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς του τμήματος Κατούνας και σε έρευνα που έγινε στην κατοικία της κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ανήκε στον θανόντα σύζυγο της που το κατείχε νόμιμα, 14 φυσίγγια, 37 κροτίδες και δυο φωτοβολίδες. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας, της ασκήθηκε δίωξη και αφέθηκε ελεύθερη αφού της ορίστηκε δικάσιμος.

Είχε μαζί του πιστόλι και μαχαίρι

Πάνοπλος ήταν ένας άνδρας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων Ηλείας, οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε στον Πύργο, το βράδυ του Σαββάτου και βρήκαν και ένα πιστόλι, έναν γεμιστήρα με εννέα φυσίγγια και ένα μαχαίρι. Όλα κατασχέθηκαν και το πυροβόλο όπλο παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.




Ειδήσεις σήμερα:

O διάσημος YouTuber Nikocado Avocado έχασε κρυφά 113 κιλά - Πώς ξεγελούσε επί δύο χρόνια τους φαν του

Του ζήτησε να τη σκοτώσει επειδή ήταν κατάκοιτη και άρρωστη - Τι υποστηρίζει ο 87χρονος Άγγλος που συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr