Ρέθυμνο: Να βρεθούν οι κακοποιοί, δεν έχουμε πειράξει κανέναν, λέει η σύζυγος του 69χρονου κτηνοτρόφου

Ο 69χρονος έχει ξεπεράσει το κίνδυνο, με τους γιατρούς να επιχειρούν σήμερα να τον αφυπνίσουν

Έκκληση να βρεθούν οι δράστες, που βασάνισαν και πυροβόλησαν τον 69χρονο κτηνοτρόφο στο ποιμνιοστάσιο του στο Βιλανδρέδο, στο Ρέθυμνο, απηύθυνε η σύζυγός του, η οποία αναφέρθηκε και στην πορεία της υγείας του, στην εντατική μονάδα του ΠΑΓΝΗ.

«Σήμερα τον βάζουν για τραχειοτομή, διότι είναι πρησμένη η γλώσσα του και δεν μπορεί να αναπνέει. Το κράτος να βοηθήσει να πιαστούν οι κακοποιοί. Να μην πάθει άλλο σπίτι ό,τι έχει πάθει το δικό μου. Χωρίς να πειράξουμε. Εμείς δεν έχουμε διαφορές με κανέναν», είπε η σύζυγος του κτηνοτρόφου, μιλώντας στο Mega.



Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο 69χρονος έχει ξεπεράσει το κίνδυνο, με τους γιατρούς να επιχειρούν σήμερα να τον αφυπνίσουν: «Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κρίνεται σταθερά κρίσιμη. Έχει υποβληθεί σε αφαίρεση της σφαίρας από τη σπονδυλική στήλη. Είναι σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση και θεωρούμε ότι σήμερα, πιθανότατα, σιγά – σιγά, θα ξεκινήσει η διαδικασία της αφύπνισης».

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής από το νοσοκομείο Ρεθύμνου που αρχικά νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ, καθώς χρειαζόταν να χειρουργηθεί άμεσα στη σπονδυλική στήλη.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει η αδερφή της Πρεζεράκου - Η φωτογραφία της κόρης της όταν μάθαινε ότι είχε 6 μήνες ζωής

Οι βιασμοί της Ζιζέλ: 20.000 βίντεο και φωτογραφίες από τη δεκαετή κακοποίηση


ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτούνται οι άνθρωποι του Κασσελάκη, θα τον ακολουθήσουν στα επόμενα πολιτικά του βήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr