Χτύπησαν με καρέκλα πατέρα που πήγε να σώσει την κόρη του

Χτύπησαν με καρέκλα πατέρα που πήγε να σώσει την κόρη του

Oι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 17χρονο αλλοδαπό και έναν 16χρονο Έλληνα και αναζητούν τους τρεις συνεργούς τους

ekav
Απρόβλεπτη τροπή πήρε ο διαπληκτισμός μιας ομάδας πέντε ανήλικων αγοριών με μια παρέα κοριτσιών στην Τρίπολη, καθώς δεν δίστασαν να επιτεθούν στον πατέρα μιας από τις κοπέλες και να τον τραυματίσουν σοβαρά στο κεφάλι χτυπώντας τον με μια... καρέκλα, στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής!

Το κορίτσι βρισκόταν μαζί με φίλες της έξω από ένα μπαρ, όταν οι ανήλικοι “νταήδες” άρχισαν να τις ενοχλούν και να διαπληκτίζονται λεκτικά μαζί τους. Έτσι, τηλεφώνησε στον 46χρονο αλλοδαπό πατέρα της, ο οποίος πήγε να την πάρει. Όμως, μόλις έφτασε στο σημείο βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δράστες, οι οποίοι τον απείλησαν και στην συνέχεια του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με την καρέκλα.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την έρευνα για το βίαιο περιστατικό πέρασαν χειροπέδες σε έναν 17χρονο αλλοδαπό και έναν 16χρονο Έλληνα και αναζητούν τους τρεις συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης με κατηγορίες για απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών από κοινού. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν οι γονείς του 16χρονου, ένας 49χρονος και μια 45χρονη, καθώς και ο 54χρονος αλλοδαπός πατέρας του 17χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και αφέθηκαν ελεύθεροι.




Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που καταρρέει γέφυρα στο Βιετνάμ εξαιτίας του τυφώνα Γιάγκι και οχήματα πέφτουν στο νερό

Ο Σεφερλής απάντησε ξανά με βίντεο του Σεργουλόπουλου που σατίρίζε τον Σαντικάι: Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;

Στη δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο το πρώτο χτύπημα της κακοκαιρίας Atena - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης