Παλαιστίνιος απειλεί ότι θα ανατινάξει μπουκάλα υγραερίου στην Αχαρνών - Εκκενώθηκαν κτήρια

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Εκκενώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το κτήριο που βρίσκεται ο 28χρονος Παλαιστίνιος που είχε  απειλήσει να αυτοκτονήσει και στις 3 Σεπτεμβρίου

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛΑΣ και πυροσβεστική μετά από ενημέρωση για έναν άνδρα από την Παλαιστίνη - αρχικά έλεγε ότι είναι Σύρος -  σε κατάσταση αμοκ που έχει βγει σε μπαλκόνι κτηρίου δίπλα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας λέει ότι έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου και φέρεται να απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο. Στους αστυνομικούς έλεγε ότι όλη η οικογένειά του σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παλαιστίνιος είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει και την προηγούμενη εβδομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου και είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Δείτε βίντεο από την οδό Αχαρνών




Δείτε φωτογραφίες






Αρχικά ο άνδρας, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών, απειλούσε να πέσει στο κενό.

Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της ΕΚΑΜ.

«Λόγω της κατάστασης μας είπαν να εκκενώσουμε το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο σύμφωνα με τον οποίο είχε εκκενωθεί και το κτήριο που βρίσκεται ο άνδρας.

Λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σεφερλής απάντησε ξανά με βίντεο του Σεργουλόπουλου που σατίριζε τον Σαντικάι: Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;

Τι κερδίζουν οι τρίτεκνοι με τα μέτρα της ΔΕΘ - Αλλάζουν τα κριτήρια για τα επιδόματα που αυξάνονται

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr