Βρούτσης: Το Καυτανζόγλειο θα εξελιχτεί στο ΟΑΚΑ της Βόρειας Ελλάδας

Ανακοίνωσε πως επιτεύχθηκε αύξηση κατά 48,9%, της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης στα εθνικά αθλητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης

«Το Καυτανζόγλειο θα εξελιχτεί στο ΟΑΚΑ της Βόρειας Ελλάδας», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM, o αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

«Έχουμε 8.000 φιλάθλους που θα μπαίνουν μέσα στο Καυτανζόγλειο για πρώτη φορά με ασφάλεια και τα έργα δεν θα σταματήσουν ποτέ», σημείωσε.

Ο κ. Βρούτσης ανακοίνωσε πως επιτεύχθηκε αύξηση κατά 48,9%, της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης στα εθνικά αθλητικά κέντρα της Θεσσαλονίκης και έχει ήδη διοχετευτεί σε σειρά έργων τα οποία αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2025. «Στο τέλος του 2025 τα ΕΑΚ θα είναι καινούριες εγκαταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα στο Σπίτι της Γυμναστικής διορθώθηκε η στεγανοποίηση, τοποθετήθηκε το πιο σύγχρονο τατάμι και μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον υπουργό θα έχουν τοποθετηθεί τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής.
 

Εντός του 2025 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες στα γήπεδα στη Μίκρα. «Θα κάνουμε έργα για τα οποία θα έχουμε και χρήματα συντήρησης», για πρώτη φορά τόνισε ο κ. Βρούτσης. Ενδεικτικά 1 εκ. ευρώ θα δίνεται κάθε χρόνο για συντήρηση στο Καυτανζόγλειο και 1,5 εκ. ευρώ στα ΕΑΚ.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, η φωνή του Darth Vader του Star Wars

Πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος ο Κασσελάκης, λέει η Νίνα Κασιμάτη - Να εκλέξουμε μαζί πρόεδρο και νέα Κεντρική Επιτροπή

Ξανά στην Ελλάδα για διακοπές η Κλόντια Σίφερ - Αυτή τη φορά «εξερεύνησε» την Κορώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr