Το πρώτο φεστιβάλ για το wellness είναι γεγονός

Το πρώτο φεστιβάλ για το wellness είναι γεγονός

Το BE WELL FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με στόχο ένα καλειδοσκοπικό ταξίδι προς την υγεία και την ψυχική ευημερία.

kedriki_be_well

Sponsored content

H μεγαλύτερη γιορτή ευεξίας, προσωπικής ενδυνάμωσης και fitness είναι γεγονός. Ένα απαράμιλλο μείγμα δραστηριοτήτων και εμπειριών θα λάβει χώρα για πρώτη φορά το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με στόχο ένα καλειδοσκοπικό «ταξίδι» προς την υγεία και την ψυχική ευημερία.

Ο λόγος για το Be Well Festival, την κορυφαία εκδήλωση ευεξίας και fitness, που διοργανώνεται από τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, γνωστούς υποστηρικτές του wellness και του υγιεινού τρόπου ζωής. Το φεστιβάλ αυτό αποτελεί το πρώτο κοινό project του ζευγαριού και συνιστά το αποκορύφωμα του κοινού τους οράματος για την προώθηση της υγείας και της προσωπικής ενδυνάμωσης (σωματικής, ψυχικής και πνευματικής).

Στο BE WELL FESTIVAL συγκέντρωσαν πολλά διαφορετικά στοιχεία, δράσεις, ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε μια πιο υγιεινή ζωή και έστησαν το πιο energetic, ζωντανό και inspiring διήμερο φεστιβάλ με πολλές δραστηριότητες και προγράμματα που υπόσχονται να μας βοηθήσουν να ζούμε καλύτερα.

young-woman-warming-up
diverse-group-of-friends-training-


Ας τα ανακαλύψουμε

Αρχικά, στο open air stage μπορείτε να βρείτε στιγμές χαλάρωσης με τις τεχνικές του Tai Chi, του Qi Gong, του Meditation και της ηχοθεραπείας με Gong.
Με το Glute makeover θα ενδυναμώσετε τους γλουτούς σας που χαλαρώνουν λόγω της καθιστικής ζωής. Για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών, το Body Combat θα σας ξετρελάνει με την ενέργειά του. Ακόμα και την νέα τάση στη γυμναστική θα συναντήσετε εδώ, τα Magic Boots που γυμνάζουν όλο το σώμα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο χορός.

multiethnic-women-with-closed

Στο φεστιβάλ θα ζήσετε την Alterlife Experience, την απόλυτη εμπειρία fitness με μια μοναδική cross εκπαίδευση. Τα μαθήματα είναι από το πρωί ως το βράδυ, πραγματοποιούνται ανά μία ώρα, διαρκούν 45 λεπτά σε ομάδες των 20 ατόμων. Μάλιστα, για να κάνουν αυτή την εμπειρία ακόμα πιο ουσιαστική, προσφέρουν σε όλους έναν μήνα δωρεάν συμμετοχής στα ALTER LIFE, για να μας δώσουν το κίνητρο για ξεκινήσουμε ή να συνεχίσουμε τον δρόμο μας προς μια καλύτερη ζωή.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθεί ένα Challenge, με έπαθλο ένα home gym από την GEAR UP. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στο Fitness Lab, όπου εκπρόσωπος της GEAR UP θα χρονομετρήσει πόσο μπορούν να παραμείνουν κρεμασμένοι από ένα μονόζυγο. Οι 10 καλύτεροι θα προκριθούν στον τελικό που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, όπου οι τρεις πρώτοι θα λάβουν βραβεία, ενώ ο τελευταίος που θα αντέξει, θα κερδίσει το home gym.
sportsman-and-sportswoman

Οι φανατικοί του pilates και της yoga θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες πρακτικές. Με το pilates slow burn θα ανακαλύψετε την απόλυτη δύναμη της ακρίβειας. Μέσω αργών και ελεγχόμενων κινήσεων Pilates, θα μάθετε να ενεργοποιείτε κάθε μυϊκή ίνα του σώματός σας. Ετοιμαστείτε να βιώσετε την απόλυτη σύνδεση μυαλού και σώματος, καθώς κάθε άσκηση εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια. Από την άλλη το Pilates Reformer Fusion είναι μια πολύ ενεργητική προπόνηση που θα ενισχύσει την ευλυγισία και την κινητικότητα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μέσα από εναλλαγές δυναμικών κινήσεων και θέσεων, οι αρθρώσεις απελευθερώνονται και το σώμα μεταμορφώνεται!

Τους yoga fans περιμένουν μαθήματα χαλάρωσης. Ηχοθεραπεία με ηχογαβάθες και tuning forks, yoga για ανακούφιση από το άγχος και το στρες, hatha yoga, yoga nidra, τεχνικές αναπνοής. Μέσω της άσκησης θα βγει στην επιφάνεια ο εσωτερικός μας ήλιος και καλωσορίζουμε την αγάπη. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε την ευεργετική πρακτική του Pranic Healing, η οποία βοηθάει να εξισορροπηθεί η ενέργεια και να ανανεωθούν σώμα και πνεύμα.

sporty-woman-practicing-pilates-on-green

Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει massage από ειδικούς, θεραπεία βελονισμού, ρεφλεξολογίας μέχρι και λιπομέτρηση που θα είναι δωρεάν!

Ενώ ομιλίες από επαγγελματίες με συμβουλές για μακροζωία, διατροφικές και συναισθηματικές αξίες θα πραγματοποιηθούν και τις δύο μέρες. Μερικές από τις ομιλίες περιλαμβάνουν το «Το υγιεινό μπορεί να είναι και νόστιμο» με τον εξαιρετικό Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη, όπου θα εξεταστεί πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε υγιεινές και γευστικές επιλογές στη διατροφή μας. Ο εκπαιδευτής Νεύρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού, εκπαιδευτής Coaching, ειδικός στρατηγικής παρέμβασης και High Performance Coach, Παναγιώτης Φάσσας θα μας καθοδηγήσει στο "High Performance Habits", αποκαλύπτοντας τα μυστικά για να αναπτύξουμε συνήθειες που ενισχύουν την απόδοσή μας. Η Alex Leigh, που είναι sleep coach και wellness expert από την Αγγλία, θα μας μιλήσει για το "Sleep Optimizing" (στα αγγλικά με διερμηνεία), εξηγώντας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του ύπνου μας για καλύτερη υγεία.

high-angle-view-of

Τα εργαστήρια ολιστικής πρακτικής έχουν την τιμητική τους με: Face yoga, Mindgames, ασκήσεις αναπνοής, πρόληψη του καρκίνου του μαστού, sleep workshop και ανθοθεραπεία.

Για αυτούς που επιθυμούν να δαμάσουν τα κύματα, οι experts του σταθμού εκπαίδευσης επίπλευσης θα σας προετοιμάσουν να γίνετε ο surfer που πάντα ονειρευόσασταν.

Και επειδή φεστιβάλ χωρίς φαγητό και μουσική δε γίνεται, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν corners με επιλογές φαγητού και ροφήματα που ακολουθούν τη φιλοσοφία όλου του BE WELL FESTIVAL. Από healthy πλήρη γεύματα, εναλλακτικά γλυκά, νόστιμα υγιεινά αλμυρά και πρωτεϊνικές μπάρες, μέχρι τσάι βοτάνων, αναζωογονητικούς χυμούς και energy drinks για να μας δώσουν ενέργεια να μείνουμε στο φεστιβάλ όσες περισσότερες ώρες μπορούμε για να δοκιμάσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Και για να κλείσει ιδανικά η κάθε μέρα, θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική και DJs στο open-air stage, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη χαρά και θετική ενέργεια.

two-male-athletes-with-bare-torso

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Κλείσε σήμερα το εισιτήριό σου κι έλα να ζήσεις την εμπειρία της μεγαλύτερης γιορτής ευεξίας στην Τεχνόπολη!

BE WELL FESTIVAL: Μια γιορτή υγείας, ενδυνάμωσης και ευεξίας.
Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εισιτήρια:
Ημερήσιο Εισιτήριο/Daily Pass: 18 ευρώ
Διήμερο Εισιτήριο / 2 Day Pass: 30 ευρώ

Προπώληση:
https://www.more.com/happenings/festival/be-well-festival/

large-group-of-fit-and-active-people-doing

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης