Τέλος στο θρίλερ στην Αχαρνών - Άντρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο

Ο 28χρονος είχε μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου και απειλούσε να ανατινάξει το τετράγωνο - Είχει εκκενωθεί το γειτονικό υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Μέσα στο σπίτι που βρισκόταν ο 28χρονος Παλαιστίνιος κοντά στην πλατεία Βάθη, στην Αχαρνών, μπήκαν άντρες της ΕΚΑΜ, και κατάφεραν αρχικά να τον ακινητοποιήσουν και στη αυνέχεια να τον συλλάβουν, δίνοντας τέλος στο θρίλερ που ξεκίνησε μετά τις απειλές του να ανατινάξει μια φιάλη υγραερίου.

Νωρίτερα το πρωί, ΕΛΑΣ και πυροσβεστική ενημερώθηκαν για έναν άνδρα από την Παλαιστίνη - αρχικά έλεγε ότι είναι Σύρος -  σε κατάσταση αμοκ που βγήκε σε μπαλκόνι κτηρίου δίπλα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έλεγε ότι έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου και φέρεται να απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο. Στους αστυνομικούς έλεγε ότι όλη η οικογένειά του σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Παλαιστίνιος είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει και την προηγούμενη εβδομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου και είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Δείτε βίντεο από την οδό Αχαρνών




Δείτε φωτογραφίες






Αρχικά ο άνδρας, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών, απειλούσε να πέσει στο κενό.

«Λόγω της κατάστασης μας είπαν να εκκενώσουμε το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο σύμφωνα με τον οποίο είχε εκκενωθεί και το κτήριο που βρίσκεται ο άνδρας.

Λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.

Δείτε βίντεο: Τέλος στο θρίλερ στην Αχαρνών - Άντρες της ΕΚΑΜ συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πού «χτυπά» η κακοκαιρία Atena τις επόμενες ώρες

Σταματοπούλου: Άργησα να μιλήσω στο σχολείο και δεχόμουν bullying, μέχρι και ξυλοδαρμό


Πυροβόλησαν χρυσοχόο εν μέση οδώ στο Αιγάλεω και του άρπαξαν τσάντα με τιμαλφή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr