Βιασμός 13χρονης στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 25χρονος πατριός της

Η 13χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της μητέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου

Προσωρινά κρατούμενος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 25χρονος με καταγωγή από τη Συρία, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 13χρονης κόρης της συντρόφου του, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η σύλληψή του έγινε μετά την καταγγελία της ανήλικης, η οποία αναφερόμενη και στη μητέρα, που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, είπε ότι την χτύπησε όταν της αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί την κακοποίηση από τον 25χρονο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, ο 25χρονος από τη Συρία αρνείται τις κατηγορίες. Η 36χρονη μητέρα της 13χρονης καταγγέλλουσας, μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η καταγγελία της 13χρονης

Υπενθυμίζεται ότι, όπως κατήγγειλε το κορίτσι, ο 25χρονος πατριός της πήγε στο δωμάτιο της και άρχισε να ασελγεί σε βάρος της. Μάλιστα οι περιγραφές της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, σόκαραν και τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Η 13χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της μητέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου και πως όταν αποκάλυψε στην μητέρα της το φρικιαστικό περιστατικό, εκείνη την απείλησε και τη χτύπησε.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr