Κρήτη: Η στιγμή που η μηχανή πέφτει πάνω σε στάση λεωφορείου και τραυματίζει τρία παιδιά - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Η στιγμή που η μηχανή πέφτει πάνω σε στάση λεωφορείου και τραυματίζει τρία παιδιά - Δείτε βίντεο

Τραυματίστηκε και η μητέρα τους - Ο οδηγός της μηχανής επιχείρησε να προσπεράσει ένα όχημα

mihani
Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Γιόφυρο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν μηχανή έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών παιδιών που βρίσκονταν στο σημείο καθώς και της μητέρας τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός της μηχανής επιχείρησε να προσπεράσει το άσπρο όχημα, ωστόσο έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στη στάση στην οποία βρισκόταν μία γυναίκα με τα τρία της ανήλικα παιδιά, δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι 5, 7 και 10 ετών, τα οποία και τραυματίστηκαν.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d42oi6z1oa95)

Κλείσιμο
Στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο ασθενοφόρα και όλοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. «Στην στάση περίμεναν να περάσει ο πατέρας των παιδιών να τους πάρει, έπεσε η μηχανή, τράκαρε σε ένα αμάξι και πήγε να φύγει αυτός κι έπεσε στην στάση πάνω και τραυμάτισε τα παιδιά. Και τα τρία τα τραυμάτισε. Είναι στο Πανεπιστημιακό (νοσοκομείο) τα δύο, το τρίτο το αφήσαν χτες βράδυ και έφυγε με εκδορές», είπε στο MEGA ο παππούς των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής είχε παραβιάσει στο παρελθόν τον ΚΟΚ και του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης. «(Ο οδηγός της μηχανής) έχει πολλά προηγούμενα με την τροχαία και την αστυνομία στο Ηράκλειο από ότι έμαθα. Είναι γνωστός στις αρχές. Με τη μηχανή τρέχει, τον είχαν συλλάβει. Τρεις μήνες είχαν την μηχανή στο μέγαρο και του την δώκανε προχτές για να μου ''σκοτώσει'' τα κοπέλια», συμπλήρωσε ο παππούς των παιδιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Atena: Προειδοποιητικό «112» για Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου

Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος - Το κόψιμο της γλώσσας, προβληματίζει τις Αρχές

Θεσσαλονίκη: «Η νταντά με κατήγγειλε για να με εκδικηθεί», λέει η 36χρονη που καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό του βρέφους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης