Πάνω από 90.000 ευρώ η λεία 24 διαρρήξεων στην Κορινθία

H σπείρα εξαρθρώθηκε και συνελήφθησαν πέντε άνδρες ηλικίας 22 ως 36 χρόνων, ενώ ταυτοποιήθηκαν ένας 23χρονος και ένας 30χρονος οι οποίοι αναζητούνται

Επτά Έλληνες αποτελούσαν την σπείρα που είχε γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους του δήμου Συκιωνίων στην Κορινθία όπου, από τις 25 Μαΐου ως τις 22 Αυγούστου, διέρρηξαν 23 σπίτια και αποπειράθηκαν να εισβάλουν σε ένα ακόμη αποκομίζοντας χρήματα, χρυσαφικά και διάφορα αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τα 90.000 ευρώ.

Με επιχείρηση που εκτελέστηκε μετά από πολύμηνη έρευνα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στις τοπικές κοινότητες της ευρύτερης περιοχής όπου κατοικούν τα μέλη της, η σπείρα εξαρθρώθηκε και συνελήφθησαν πέντε άνδρες ηλικίας 22 ως 36 χρόνων, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν, ενώ ταυτοποιήθηκαν ένας 23χρονος και ένας 30χρονος οι οποίοι αναζητούνται.

Σε βάρος των επτά δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις που ενδέχεται να έχουν διαπράξει.





Ειδήσεις σήμερα:

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»

Ανάλυση New York Times: Επιτυχία της Χάρις το debate, έκανε τον Τραμπ να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο

Ποια είναι η 32χρονη πολιτικός με τις μουσουλμανικές καταβολές που πυροβόλησε εικόνα της Παναγίας στην Ελβετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr