Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε ζευγάρι με το ανήλικο παιδί τους

Η κατάσταση των γονέων είναι σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η επί τόπου διασωλήνωση του ενός εκ των δύο - Δεν κινδυνεύει το 2 ετών παιδί - Σε σοκ ο οδηγός, διατάχθηκε η κράτησή του

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με ένα αυτοκίνητο να παρασύρει τρία άτομα.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11, κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου, στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ. 



Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα φαίνεται ότι παρέσυρε ένα ζευγάρι 37 και 34 ετών με το 2 ετών παιδί τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στις εικόνες, κατέληξε σε χωράφι - αυλή σπιτιού, έσπασε την περίφραξη και ακινητοποιηθηκε στα δέντρα.





Κατά πληροφορίες, η κατάσταση των γονέων είναι σοβαρή και, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωση του ενός εκ των δύο, κατά τη μεταφρά τους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η κατάσταση του παιδιού δεν εμπνέει ανησυχία.

«Έχουν γινει κι άλλα τροχαία σε αυτή τη στροφή, έχουν τραυματιστεί κι άλλοι άνθρωποι σε αυτό το σημείο» είπε, στο μεταξύ, κάτοικος της περιοχής. 



Σύμφωνα με τη μητέρα του οδηγού του ΙΧ, η οποία έφτασε στο σημείο, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο». Η ίδια ανέφερε πως ο γιος της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχει αμυχές και αυτή την ώρα καταθέτει στην αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ., από την πλευρά της, εξετάζει αν ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών που ενημερώθηκε για το περιστατικό έδωσε εντολή για την κράτησή του.



Ειδήσεις σήμερα:

Σέρφερ στην Κω εντόπισε σορό άνδρα λίγα μέτρα από παραλία - «Ήταν σοκαριστικό»

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Μητσοτάκης σε μαθητές στη Γλυφάδα: Να κάνουμε μια συμφωνία, όταν είμαστε στο σχολείο το κινητό είναι στην τσάντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr