Το ταξίδι της επαγγελματικής επιτυχίας ξεκινάει εδώ!

Το ταξίδι της επαγγελματικής επιτυχίας ξεκινάει εδώ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 7ος κύκλος του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης της φαρμακοβιομηχανίας DEMO, «Start Your Journey», που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ανέλιξης και σταδιοδρομίας σε νέους επιστήμονες έως 29 ετών (με σπουδές φαρμακευτικής, χημείας, βιολογίας, μηχανικής κ.ά.).   

192557385_m_normal_none

 Sponsored Content

 Οι εργαζόμενοι αποτελούν για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO -και μία από τις κορυφαίες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης- το σπουδαιότερο, ίσως, κεφάλαιο. Ένα κεφάλαιο που φροντίζει να το ενισχύει και να το πολλαπλασιάζει, να το στηρίζει και να το αναπτύσσει προς όφελος της εταιρείας, της κοινωνίας και της οικονομίας. Κάτι που αποδεικνύεται και από το φετινό κάλεσμα στους νέους επιστήμονες έως 29 ετών να ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους ταξίδι, μέσω του προγράμματος υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey».

Ένα πρόγραμμα που κάλλιστα θα μπορούσε να αποκληθεί «εμβληματικό», όχι μόνο επειδή πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά, αλλά και καθώς μέσω αυτού η DEMO έχει στηρίξει περισσότερους από 1.800 νέους επιστήμονες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με το περίπου 75% των ασκούμενων να συνεχίζουν την εργασία τους στη DEMO και μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης, καλύπτοντας οργανική θέση.

2

Στο νέο κύκλο του «Start Your Journey», που θα διαρκέσει όλον το Σεπτέμβριο και μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2024, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι Τελειόφοιτοι ή Πτυχιούχοι Πανεπιστημίων στις ειδικότητες Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών/ Μηχανικών Αυτοματισμού που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στον κλάδο του φαρμάκου διεκδικώντας: 

    Κλείσιμο
  • - Υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ποσού έως €2.000 σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές ή και διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • - Θέσεις Πρακτικής Άσκησης (έμμισθη πρακτική), που προσφέρουν την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects και τις παραγωγικές μονάδες της DEMO. Οι νέοι επιστήμονες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης, αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Βιοτεχνολογίας, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβέρνησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών. 
    DEMO_X_SYJ_2024

Το πρόγραμμα «Start Your Journey» εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας της εταιρείας για την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα. Η DEMO επιλέγει να επενδύει συστηματικά στους ανθρώπους της, αλλά και στους νέους επιστήμονες της χώρας, στηρίζοντάς τους έμπρακτα, τόσο στα αρχικά βήματα όσο και στη μετέπειτα πορεία τους. Εύλογα, λοιπόν, συγκαταλέγεται στους 10 κορυφαίους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα. Αλλά η παρέμβασή της έχει και μία ακόμη θετική επίδραση: Το brain drain εξισορροπείται από ένα στοχευμένο brain gain, αξιόλογοι νέοι άνθρωποι μένουν στην πατρίδα μας και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για όλους μας, αλλά και μας γεμίζουν αισιοδοξία και σιγουριά για τη συνέχεια. Καθόλου τυχαία, η DEMO υλοποιεί σήμερα το μεγαλύτερο επενδυτικό πλάνο του φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα, κάτι που αναβαθμίζει τη θέσης της διεθνώς, αλλά και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως είναι η παραγωγή πρώτων υλών και βιοτεχνολογικών φαρμάκων. Για αυτό και η συμμετοχή στο πρόγραμμα αποτελεί πραγματική ευκαιρία. Αρκεί να σημειωθεί ότι μιλάμε για μια βιομηχανία που με έδρα το Κρυονέρι Αττικής έχει παρουσία σε όλον το κόσμο και τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει το προσωπικό της κατά 40%...

1

Κάντε τώρα την αίτηση σας!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους και να αιτηθούν ταυτόχρονα για Πρακτική Άσκηση και Υποτροφία εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των αιτήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Μαρία Φραγκούλη, Talent Acquisition & Development Manager της DEMO, στο 211-1813680 ή στο mfragkouli@demo.gr

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης