Μέχρι και ακουστικό βαρυκοΐας άρπαξε ο δράστης τεσσάρων κλοπών

Ο νεαρός «μπουκαδόρος» εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφαλείας 

Άρπαζε κυριολεκτικά ό,τι έβρισκε, ακόμη κι αν δεν του ήταν χρήσιμο, ένας 22χρονος ο οποίος τρύπωνε σε σπίτια σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου από τις ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι έκλεψε ακόμη και ένα… ακουστικό βαρηκοΐας από το σπίτι μιας ηλικιωμένης!

Ο νεαρός “μπουκαδόρος” εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον είχαν ταυτοποιήσει και στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Κατά την προανάκριση εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές που είχε διαπράξει από τις 14 Αυγούστου με λεία 555 ευρώ, το κινητό, προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 990 ευρώ και τραπεζικές κάρτες μια από τις οποίες επιχείρησε να χρησιμοποιήσει για να κάνει ανέπαφες αγορές, χωρίς να τα καταφέρει.

Επιπλέον, είχε μπει σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ παριστάνοντας τον πελάτη, απασχόλησε τον υπάλληλο και έκλεψε κάρτες ΞΥΣΤΟ συνολικής αξίας 220 ευρώ. Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρα απάτης, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται καθώς εξετάζεται αν διέπραξε και άλλες κλοπές.

Ειδήσεις σήμερα:

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Ανάλυση New York Times: Επιτυχία της Χάρις το debate, έκανε τον Τραμπ να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο

Ποια είναι η 32χρονη πολιτικός με τις μουσουλμανικές καταβολές που πυροβόλησε εικόνα της Παναγίας στην Ελβετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr