Εκπαίδευση: Συνεργασία της Σχολής Μωραΐτη με τον παγκόσμιο οργανισμό ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, Inspired

Εκπαίδευση: Συνεργασία της Σχολής Μωραΐτη με τον παγκόσμιο οργανισμό ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, Inspired

H Inspired προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε τουλάχιστον 90.000 μαθητές παγκοσμίως - «Μέσα από αυτή τη συνεργασία, θα προσφέρουμε στους μαθητές μας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν εξαιρετικές ευκαιρίες», λέει η πρόεδρος της Σχολής Μωραΐτη

moraiti-sxolh-xr_2
Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Σχολής Μωραΐτη με την Inspired, τον κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων υψηλού επιπέδου, που προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε περισσότερους από 90.000 μαθητές και στις 6 ηπείρους.

Μέσω της νέας συνεργασίας της Σχολής Μωραΐτη με την Inspired, ανοίγονται πλέον ορίζοντες στην παγκόσμια κοινότητα ενώ ξεκινά μία εποχή εξέλιξης και καινοτομίας.

Η Σχολή Μωραΐτη, με περισσότερους από 1.900 μαθητές σήμερα, έχει καθιερωθεί μεταξύ των κορυφαίων ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας. Το σχολείο, το οποίο συνδυάζει την εκπαιδευτική παράδοση με την αναζήτηση καινοτόμων εκπαιδευτικών συστημάτων, προσβλέπει στην καλλιέργεια υπεύθυνων και ικανών πολιτών, προκειμένου αυτοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Η στρατηγική συνεργασία, που δρομολογείται, καθιστά τη Σχολή Μωραϊτη μέλος ενός διεθνούς οργανισμού, προσφέροντας παράλληλα περισσότερες ευκαιρίες στους μαθητές της για ανάπτυξη και μάθηση.

Κλείσιμο
sxolh-moraith-es__3_


Δίκτυο με τα κορυφαία σχολεία παγκοσμίως

Από την πλευρά της, η Inspired, αποτελεί τον κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, έχοντας δημιουργήσει ένα δίκτυο με 115 από τα καλύτερα σχολεία σε όλον τον κόσμο και περισσότερους από 90.000 μαθητές. Αποτελεί σημείο αναφοράς για την αριστεία στην ιδιωτική εκπαίδευση, με στόχο να εμπνέει τους μαθητές να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές τους, μέσα από ένα υποστηρικτικό και προοδευτικό ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Τα σχολεία που βρίσκονται στο δίκτυο της Inspired υιοθετούν μια καινοτόμο και σύγχρονη προσέγγιση στην εκπαίδευση, συνδυάζοντας παραδοσιακές διδακτικές μεθόδους με ένα δυναμικό και επίκαιρο μοντέλο, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αναγνώριση και καλλιέργεια της μοναδικότητας και των ταλέντων κάθε μαθητή, εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση, που έχουν ανάγκη, ώστε να ανταπεξέλθουν και να επιτύχουν σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

sxolh-moraith-es__2_


Ισχυρό, ολιστικό και διεθνές πρόγραμμα σπουδών

Όπως ανέφερε η κ. Χρυσάνθη Μωραΐτη-Καρτάλη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Σχολής Μωραΐτη: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Inspired και που γινόμαστε μέρος αυτής της διακεκριμένης εκπαιδευτικής κοινότητας. Πιστεύουμε στη σημασία της διεθνούς εκπαίδευσης και μέσα από αυτή τη συνεργασία, θα προσφέρουμε στους μαθητές μας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν εξαιρετικές ευκαιρίες, ως μέλη της οικογένειας της inspired. Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε πάντα τα παιδιά μας, βοηθώντας τα να αναπτυχθούν και να προετοιμαστούν για την επιτυχία, τόσο στο πανεπιστήμιο όσο και στη ζωή».

Ο κ. Nadim M. Nsouli, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Inspired, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος, που καλωσορίζω τη Σχολή Μωραΐτη στην οικογένεια της Inspired. Ως ο κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός εκπαιδευτικών ιδρυμάτων υψηλού επιπέδου, είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σχολεία με τα οποία συνεργαζόμαστε. Η Σχολή Μωραΐτη, πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί κορυφαίο ιδιωτικό σχολείο στην Ελλάδα, μοιράζεται τις ίδιες αξίες και το προοδευτικό εκπαιδευτικό όραμα με την Inspired, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής μάθησης με καινοτόμες παιδαγωγικές προσεγγίσεις».

Η Inspired υιοθετεί τις καλύτερες εκπαιδευτικές πρακτικές από κάθε γωνιά του κόσμου, διασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής απολαμβάνει μια εκπαιδευτική εμπειρία υψηλού επιπέδου, από το νηπιαγωγείο μέχρι την τελευταία τάξη του σχολείου. Οι μαθητές επωφελούνται από ένα ισχυρό, ολιστικό και διεθνές πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στους τρεις κεντρικούς πυλώνες της σύγχρονης εκπαίδευσης της Inspired: την ακαδημαϊκή αριστεία, τον αθλητισμό και τις τέχνες. Αυτοί οι τομείς υποστηρίζονται από εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εφαρμόζουν την υποδειγματική μεθοδολογία της Inspired.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης