Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται και οι δύο γονείς, έγκυος στον πέμπτο μήνα η μητέρα - Εκτός κινδύνου το δύο ετών παιδάκι - Αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών ο 46χρονος οδηγός

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους
troxaio_thess___5_
Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε το αντρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους, σε περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός. Πρόκειται για 46χρονο (ημεδαπό), ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Στο μεταξύ, σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που προκύπτουν από το σοβαρό τροχαίο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οι γονείς (ένας 37χρονος και μια 34χρονη) και το παιδί τους παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, σε σημείο που, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχουν συμβεί κι άλλα τροχαία με σοβαρούς τραυματισμούς στο παρελθόν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» από τα ασθενοφόρα που τους παρέλαβαν.

Σύμφωνα με τη μητέρα του 37χρονου, η οποία ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας για το σοβαρό ατύχημα, το ζευγάρι, μαζί με το παιδί τους που είναι δύο ετών, είχαν έρθει στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Όπως είπε στο protothema.gr, δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για τις συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος, μόνο ότι το εγγόνι της είναι καλά στην υγεία του και ότι το καροτσάκι του έγινε κομμάτια.

Στο μεταξύ, ο 37χρονος άνδρας έφτασε διασωληνωμενος στο νοσοκομείο, ενώ η 34χρονη γυναίκα, που είναι πέντε μηνών έγκυος, διασωληνωθηκε λίγο μετά την άφιξή της εκεί. Αμφότεροι υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Τόσο ο 37χρονος όσο και η 34χρονη θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων τους.

Κλείσιμο
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη


Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11, κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου, στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ. 

troxaio_thess___2_
troxaio_thess___3_
troxaio_thess___5_


Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα φαίνεται ότι παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στις εικόνες, κατέληξε σε χωράφι - αυλή σπιτιού, έσπασε την περίφραξη και ακινητοποιηθηκε στα δέντρα.

Tροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Δήλωση αυτόπτη μάρτυρα


troxaio_thess___8_
troxaio_thess___1_


«Έχουν γινει κι άλλα τροχαία σε αυτή τη στροφή, έχουν τραυματιστεί κι άλλοι άνθρωποι σε αυτό το σημείο» είπε, στο μεταξύ, κάτοικος της περιοχής. 

Tροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Δήλωση αυτόπτη μάρτυρα (2)



Σύμφωνα με τη μητέρα του οδηγού του ΙΧ, η οποία έφτασε στο σημείο, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο». Η ίδια ανέφερε πως ο γιος της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχοντας αμυχές από το τροχαίο.

Δείτε βίντεο: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους



Ειδήσεις σήμερα:

Σέρφερ στην Κω εντόπισε σορό άνδρα λίγα μέτρα από παραλία - «Ήταν σοκαριστικό»

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Μητσοτάκης σε μαθητές στη Γλυφάδα: Να κάνουμε μια συμφωνία, όταν είμαστε στο σχολείο το κινητό είναι στην τσάντα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης