Πάτρα: Απατεώνες απέσπασαν 40.000 ευρώ από 72χρονη με πρόσχημα δήθεν ατύχημα της κόρης της

Πάτρα: Απατεώνες απέσπασαν 40.000 ευρώ από 72χρονη με πρόσχημα δήθεν ατύχημα της κόρης της

Οι απατεώνες τηλεφώνησαν στη γυναίκα ως γιατροί και της είπαν ότι η κόρη της τραυματίστηκε – Της είπαν να τοποθετήσει τα χρήματα σε σακούλα που θα άφηνε σε συγκεκριμένο σημείο

apatewnes
Μια καλοστημένη «παγίδα»κατάφεραν να στήσουν οι επιτήδειοι με τις τηλεφωνικές απάτες σε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, αποσπώντας από το θύμα τους, το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ. Ο επιτήδειος παρουσιάστηκε ως γιατρός από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου,με το πρόσχημα ότι η κόρη της 72χρονης γυναίκας δεν είναι καλά και για να την γιατρέψει χρειάζεται το μεγάλο ποσό των 40.000 ευρώ.

«Τραυματίστηκε η κόρη σου και χρειάζομαι χρήματα για να την κάνω καλά. Είμαι γιατρός και επειδή δεν μπορώ να φύγω από το πλευρό της , βάλε τα χρήματα σε μια σακούλα και θα έρθει ένας συνεργάτης μου να την πάρει…» ήταν τα λόγια του απατεώνα που έκαναν την ηλικιωμένη γυναίκα να τρέξει και να πράξει κατά γράμμα τις οδηγίες του. Ταραγμένη η ηλικιωμένη γυναίκα για την τύχη της κόρης της έβαλε τα χρήματα σε μια σακούλα και τα τοποθέτησε στο σημείο που της υπέδειξαν οι απατεώνες. Όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν ένα ακόμα θύμα απάτης, τα λεφτά είχαν κάνει «φτερά» και η ίδια κατήγγειλε την απάτη στην αστυνομία. Οι άνδρες της αστυνομίας κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.




Ειδήσεις σήμερα:

Σέρφερ στην Κω εντόπισε σορό άνδρα λίγα μέτρα από παραλία - «Ήταν σοκαριστικό»

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Μητσοτάκης σε μαθητές στη Γλυφάδα: Να κάνουμε μια συμφωνία, όταν είμαστε στο σχολείο το κινητό είναι στην τσάντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης