Βριλήσσια: 16χρονος λήστεψε μια γυναίκα σε αστικό λεωφορείο - Της τράβηξε αλυσίδα από το λαιμο της

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και η έρευνα για τον εντοπισμό των 2 συνεργών του συνεχίζεται

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες χθες, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στα Βριλήσσια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, 16χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ληστεία σε ένα αστικό λεωφορείο. 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Τρίτης, ο 16χρονος, μαζί με 2 έτερους συνεργούς, προσέγγισε μια γυναίκα εντός του αστικού λεωφορείου στην περιοχή των Βριλησσίων και αφαίρεσε με βίαιο τράβηγμα μια αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Άμεσα αστυνομικοί του ΑΤ Βριλησσίων που περιπολούσαν στην περιοχή ενημερώθηκαν για την διαπραχθείσα ληστεία και έπειτα προέβησαν σε συνεχείς και στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, μέχρι να βρουν τελίκά τον 16χρονο και να τον οδηγήσουν στο τμήμα.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του για την αναζήτηση οικείων προσώπων, διαπιστώθηκε ότι τυγχάνει ασυνόδευτος ανήλικος, ο οποίος διαμένει σε δομή φιλοξενίας και ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι για την εποπτεία του.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η αφαιρεθείσα αλυσίδα η οποία αποδόθηκε στην παθούσα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των 2 συνεργών του συνεχίζεται.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Πλατανιά Χανίων κοντά σε ξενοδοχεία και σπίτια - Εστάλη μήνυμα εκκένωσης

Ντόναλντ Τραμπ - Κάμαλα Χάρις: Η ψυχρή χειραψία στην εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου - Ανάμεσά τους ο Μπάιντεν, δείτε βίντεο

Έλον Μασκ: Η χυδαία πρόταση στη Σουίφτ μετά την στήριξή της στη Χάρις - «Θα σου χαρίσω ένα παιδί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr