Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό - Σε καλύτερη κατάσταση το παιδί τους

Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό - Σε καλύτερη κατάσταση το παιδί τους

Αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις όταν το επιτρέψει η κλινική τους κατάσταση - Την Πέμπτη στον εισαγγελέα ο 46χρονος οδηγός

troxaio_thess___8_
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει το ζευγάρι που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Τετάρτης, όταν μαζί με το δύο ετών παιδί τους παρασύρθηκαν από 46χρονο οδηγό που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πηγές του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, τόσο ο 37χρονος ο οποίος διασωληνώθηκε, όσο και η 34χρονη η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος κι επίσης διασωληνώθηκε, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Και οι δύο αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις όταν το επιτρέψει η κλινική τους κατάσταση, με τον 37χρονο να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Το παιδί, που τη στιγμή της παράσυρσης βρισκόταν στο παιδικό καροτσάκι, νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές.

Την Πέμπτη στον εισαγγελέα ο 46χρονος

Στο μεταξύ, εις βάρος του 46χρονου οδηγού έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη κατά συρροή, μέθη και επικίνδυνη οδήγηση, με τις κατηγορίες να ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση των τραυματιών και το αποτέλεσμα της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
Ο άντρας, ο οποίος με εντολή εισαγγελέα παραμένει υπό κράτηση, θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται πως λίγη ώρα πριν από το συμβάν μίλησε με την μητέρα του στο τηλέφωνο και την ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε περιοχή με παραλία. Λίγη ώρα αργότερα την κάλεσε ξανά και της είπε ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρία άτομα.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του τροχαίου είναι ότι το όχημα ακινητοποιήθηκε όταν πέρασε από την περίφραξη και κατέληξε σε δέντρα που υπήρχαν στην αυλή σπιτιού. Μετά το τροχαίο, στο σημείο βρέθηκε και η μητέρα του οδηγού η οποία ανέφερε ότι το μόνο που εύχεται είναι η οικογένεια να είναι καλά στην υγεία της.


Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη


troxaio_thess___2_
troxaio_thess___3_
troxaio_thess___5_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης