Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης κάνναβης στην Αργολίδα

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης κάνναβης στην Αργολίδα

Οι δράστες συνελήφθησαν με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής

argolis_narkotika
Μετά από πολύμηνη έρευνα της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες ηλικίας 37 και 24 χρόνων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στο Άργος και την Αττική, μαζί με τρεις 20χρονους αλλοδαπούς ο ένας από τους οποίους είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης.

Οι δράστες συνελήφθησαν με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν έρευνες στα σπίτια των δυο Ελλήνων και του ενός 20χρονου αλλοδαπού και βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 188,1 γραμμαρίων, τσιγαριλίκια, ένα πλαστικό δοχείο και δυο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, 50 κενές νάιλον συσκευασίες και επτά κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1.795 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών και έξι αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία και κρατούνται για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ο επιβάτης πλοίου μετέφερε ναρκωτικά

Για έλεγχο σταμάτησαν οι άνδρες του Λιμενικού έναν 21χρονο Έλληνα επιβάτη που είδαν να κινείται ύποπτα κατά τη διάρκεια της αποβίβασής του από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο λιμάνι του Ηρακλείου, το πρωί της Τρίτης και βρήκαν στις αποσκευές του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων, άλλη μία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτας” βάρους 7,7 γραμμαρίων και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών. Ο νεαρός συνελήφθη και, μετά την προανάκριση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.




Ειδήσεις σήμερα:

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time

Βροχές σήμερα στο Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα - Νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή

«Παρέσυρα τρία άτομα» - Στη μητέρα του τηλεφώνησε πρώτα ο μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε γονείς και παιδί στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης