Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 46χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε γονείς και παιδί

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 46χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε γονείς και παιδί

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη

troxaio_thess___7_
Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 46χρονου οδηγού που, το πρωί της Τετάρτης, παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και τραυμάτισε σοβαρά ένα ζευγάρι που περπατούσε μαζί με το δύο ετών παιδί του, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδηγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνευματος με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων (κακούργημα), σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή. Λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του 46χρονου, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε και η μητέρα του η οποία βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ελάχιστα λεπτά αργότερα και ήταν η πρώτη που κάλεσε στο τηλέφωνο ο κατηγορούμενος.

Το ζευγάρι, ο 37χρονος άντρας και η 34χρονη σύζυγός του, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα κύησης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ το παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου ζωής.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές.
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη


Ο 46χρονος μίλησε με τη μητέρα του πριν και μετά το τροχαίο

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο, αφού παρέσυρε την οικογένεια, αμέσως μετά γκρέμισε την περίφραξη και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή οικίας με ελιές. Ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και αμέσως μετά το σοβαρό δυστύχημα συνελήφθη, ενώ με εντολή εισαγγελέα παραμένει υπό κράτηση.

troxaio_thess___2_
troxaio_thess___3_
troxaio_thess___5_


Ο κατηγορούμενος φέρεται πως λίγη ώρα πριν από το συμβάν μίλησε με τη μητέρα του στο τηλέφωνο και την ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε περιοχή με παραλία. Λίγη ώρα αργότερα την κάλεσε ξανά και της είπε ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρία άτομα.
troxaio_thess___8_
troxaio_thess___1_


Ειδήσεις σήμερα:

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time

Βροχές σήμερα στο Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα - Νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή

«Παρέσυρα τρία άτομα» - Στη μητέρα του τηλεφώνησε πρώτα ο μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε γονείς και παιδί στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης