Καιρός - Κολυδάς: Η κακοκαιρία Boris δεν θα προκαλέσει επικίνδυνα φαινόμενα στη χώρα, εγρήγορση μόνο για καταιγίδες στα βορειοδυτικά

Καιρός - Κολυδάς: Η κακοκαιρία Boris δεν θα προκαλέσει επικίνδυνα φαινόμενα στη χώρα, εγρήγορση μόνο για καταιγίδες στα βορειοδυτικά

Σε γενικές γραμμές θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά βόρεια με αρκετές βροχές και καταιγίδες. Δεν θα λέγαμε πάντως την έκφραση "έρχεται νέα κακοκαιρία", αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ

kairos-kerkira
Σε υποβάθμιση που προκάλεσαν οι αναφορές για νέα κακοκαιρία Boris προχώρησε με ανάρτησή του στο X o διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Όπως αναφέρει η κακοκαιρία αυτή «δεν μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνα φαινόμενα στη χώρα μας».

Σύμφωαν με τον κ. Κολυδά «ωστόσο χρειάζεται μια σχετική εγρήγορση στα βορειοδυτικά όπου υπάρχει πιθανότητα τα φαινόμενα να είναι ισχυρά».

«Η ΕΜΥ παρακολουθεί την εξέλιση και σε γενικές γραμμές θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά βόρεια με αρκετές βροχές και καταιγίδες. Δεν θα λέγαμε πάντως την έκφραση "έρχεται νέα κακοκαιρία"» καταλήγει ο διευθυντής της ΕΜΥ.

Κλείσιμο


Όλη η ανάρτηση Κολυδά για την κακοκαιρία Boris

⛈️⛈️O BORIS ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...

✅Η κακοκαιρία #Boris της Κεντρικής Μεσογείου οφείλεται σε ένα χαμηλό που γεννιέται στον Κόλπο της Γένοβας και κινείται ανατολικά , επηρεάζοντας την Ιταλία και τα Βορειοδυτικά Βαλκάνια με ισχυρές καταιγίδες, costal events και ενισχυμένους ανέμους (σε επίπεδα πορτοκαλί συναγερμού)

✅Το σύστημα αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνα φαινόμενα στη χώρα μας, ωστόσο χρειάζεται μια σχετική εγρήγορση στα βορειοδυτικά όπου υπάρχει πιθανότητα τα φαινόμενα να είναι ισχυρά.

Η ΕΜΥ παρακολουθεί την εξέλιση και σε γενικές γραμμές θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά βόρεια με αρκετές βροχές και καταιγίδες. Δεν θα λέγαμε πάντως την έκφραση " 'έρχεται νέα κακοκαιρία".

🔥Προσοχή χρειάζεται στην περιοχή μας λόγω των ενισχυμένων δυτικών ανέμων κυρίως στα δυτικά , που αυξάνουν την επικινδυνότητα εκδήλωσης πυρκαγιών.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης