Back to school με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Μέσα από την πλούσια γκάμα από laptops της MSI οι μαθητές, οι φοιτητές αλλά και οι γονείς θα βρουν το πιο εξελιγμένο μοντέλο ταιριάζει στις ανάγκες τους.


Sponsored content

Η επιστροφή στα σχολεία και η έναρξη του πανεπιστημίου αποτελούν πάντα μια συναρπαστική περίοδο, γεμάτη νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για μαθητές, φοιτητές και γονείς. Φέτος, η MSI γιορτάζει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου της laptop και προσφέρει, σε επιλεγμένα μοντέλα, εκπτώσεις έως και 20%. Για όσους χρειάζονται ένα αξιόπιστο εργαλείο για την εκπαίδευση, την εργασία ή το gaming, η MSI διαθέτει λύσεις για κάθε ανάγκη!

Πέρα από μαθητές ή φοιτητές, όμως, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία laptop της MSI είναι βέβαιο πως και οι γονείς θα βρουν αυτό που αναζητούσαν. Βρείτε τα προϊόντα που έχουν έκπτωση έως και 20% εδώ: https://msi.gm/S86EE8CE

Cyborg 15 A13V: Ένα entry-level laptop για σχολικές εργασίες και gaming
Το Cyborg 15 A13V είναι μια οικονομική λύση για μαθητές και gamers, που αναζητούν την ιδανική ισορροπία μεταξύ μάθησης και ψυχαγωγίας. Πρόκειται για ένα entry-level laptop, το οποίο ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες για την τιμή του, καθιστώντας το έτσι προσιτό και αποτελεσματικό. Με επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 40 series, το Cyborg 15 προσφέρει αξιόπιστες επιδόσεις για καθημερινές εργασίες και gaming χωρίς πολύ υψηλές απαιτήσεις. Η λεπτή και ελαφριά σχεδίασή του το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση, ενώ η οθόνη 144Hz FHD παρέχει ομαλή και καθαρή εικόνα κατά το gaming ή την προβολή βίντεο.


Sword 16 HX B14V: Το laptop που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε απαιτητικού gamer
Το Sword 16 HX B14V τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία και είναι κατάλληλο για hardcore gamers που απαιτούν υψηλές επιδόσεις. Εξοπλισμένο με επεξεργαστές Intel Core HX 14ης γενιάς και κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 40, προσφέρει εκπληκτική απόδοση και τεχνολογία γραφικών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών παιχνιδιών. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 16” QHD, με ρυθμό ανανέωσης έως 240Hz, προσφέροντας εντυπωσιακή εμπειρία θέασης. Αυτό το laptop μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στις ανάγκες του gaming όσο και σε επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ισχυρή επεξεργαστική ισχύ.


Stealth 16 AI Studio: Μια κορυφαία επιλογή για τα δημιουργικά πνεύματα
Το Stealth 16 AI Studio ανήκει στην κορυφαία κατηγορία laptop της MSI και έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες και δημιουργικούς χρήστες που ασχολούνται με εργασία σε στούντιο. Το laptop αυτό συνδυάζει έναν πανίσχυρο επεξεργαστή Intel Core i9 και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό για απαιτητικές εφαρμογές όπως σχεδιαστικά προγράμματα και παραγωγή πολυμέσων. Η λεπτή και κομψή κατασκευή του, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας της 16” OLED οθόνης, καθιστούν το Stealth 16 ως το απόλυτο εργαλείο για επαγγελματίες που χρειάζονται ισχυρές επιδόσεις και φορητότητα.


Prestige 16 AI EVO B1M: Ελαφρύ και ευέλικτο, ιδανικό για όσους μετακινούνται διαρκώς
Το Prestige 16 AI EVO B1M είναι ιδανικό για φοιτητές και επαγγελματίες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει. Πρόκειται για ένα ελαφρύ και ευέλικτο laptop, το οποίο προσφέρει εξαιρετική απόδοση και αυτονομία. Με επεξεργαστή Intel Core i7 και ενσωματωμένα γραφικά Intel Iris Xe, είναι κατάλληλο για καθημερινές εργασίες αλλά και πιο απαιτητικές εφαρμογές. Το Prestige 16 διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του και την ευκρινή οθόνη του, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως την ιδανική επιλογή για χρήστες που αναζητούν τόσο απόδοση όσο και στυλ.

Με την επέτειο των 20 χρόνων στην κατασκευή laptop, η MSI σάς δίνει την ιδανική ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα από τα προηγμένα μοντέλα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη. Από οικονομικές λύσεις έως premium επιλογές, η MSI προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας για όλους, μαθητές, φοιτητές και γονείς! Εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις έως και 20% σε επιλεγμένα μοντέλα που θα βρείτε εδώ: https://msi.gm/S86EE8CE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr