Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 61χρονος εργολάβος που βρέθηκε σε φρεάτιο ανελκυστήρα στη Θέρμη

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 61χρονος εργολάβος που βρέθηκε σε φρεάτιο ανελκυστήρα στη Θέρμη

Ο 61χρονος είχε καλέσει μόνος του τους αστυνομικούς και είχε αναφέρει ότι άγνωστοι του αφαίρεσαν με τη βία χρήματα που κατείχε και ύστερα τον έριξαν στο φρεάτιο

freatio
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 61χρονος εργολάβος που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε στο φρεάτιο ανελκυστήρα νεοανεγειρόμενης οικοδομής, στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε ο άντρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε κρίσιμη από τους γιατρούς και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κατέληξε σήμερα το πρωί.

Στο μεταξύ, μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο φρεάτιο ανελκυστήρα ο 61χρονος εργολάβος. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η αστυνομία έφτασε στη συμβολή των οδών Θ. Λίτσα και Αρχιμήδους, έπειτα από τηλεφώνημα του ίδιου του θύματος στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι άγνωστοι δράστες του αφαίρεσαν με τη βία τα χρήματα που κατείχε και ύστερα τον έριξαν στο φρεάτιο ανελκυστήρα της νεοαναγειρόμενης οικοδομής – μεζονέτας, όπου κείτονταν τραυματισμένος.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 61χρονο τραυματισμένο στο υπόγειο του φρεατίου ανελκυστήρα ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασυρθεί και να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Άγνωστο αν πρόκειται για δυστύχημα ή ανθρωποκτονία

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σημείο και της αυτοψίας που έγινε στο φρεάτιο, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, δύο τσάντες, εκ των οποίων η μία περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, κάρτες, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα του παθόντος. Στη δεύτερη τσάντα βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία συσκευή αναγνώρισης πλαστών χαρτονομισμάτων με τη χρήση blacklight και χαρτάκια από τραπεζικές δεσμίδες χαρτονομισμάτων κενές χρημάτων. Όμοιες δεσμίδες εντοπίστηκαν και στο χώρο του υπογείου. Επιπλέον, στον αύλειο χώρο της μεζονέτας, βρέθηκε ασφαλισμένο το φορτηγό ιδιοκτησίας της εταιρείας του θύματος, ο οποίος δραστηριοποιείται στις κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων.

Ο 61χρονος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Την υπόθεση ερευνούν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, οι οποίοι καλούνται να λύσουν το μυστήριο, αν δηλαδή πρόκειται για δυστύχημα ή περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ΚΟΚ: Νόμιμες οι «σφήνες» από τις μοτοσικλέτες ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα Ι.Χ.

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης