Κοζάνη: Στις κάμερες αναζητούν τα ίχνη του 78χρονου που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη

Κοζάνη: Στις κάμερες αναζητούν τα ίχνη του 78χρονου που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη

Το θρίλερ συνεχίζεται για έβδομη ημέρα- Τι λέει η κόρη του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο protothema.gr

kozani
Ώρες αγωνίας συνεχίζει να ζει η οικογένεια του του 78χρονου Έλληνα από την Κοζάνη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.

Μιλώντας στο protothema.gr, η κόρη του Δημήτρη Παπαδημητρίου που κατάγεται από τα Σέρβια της Κοζάνης, αναφέρει ότι το θρίλερ με την εξαφάνιση του πατέρα της συνεχίζεται για έβδομη ημέρα, ενώ δεν υπάρχει κανένα νεότερο στοιχείο σχετικά με το που μπορεί να βρίσκεται ο άνθρωπός τους.

Οι έρευνες των τουρκικών Αρχών εστιάζουν, μεταξύ άλλων, στις κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις του ηλικιωμένου, καθώς εξαφανίστηκε στην πλατεία Ταξίμ που είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη στην Κωνσταντινούπολη.

«Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη μέχρι τώρα στην υπόθεση εξαφάνισης του πατέρα μου. Δε ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ο αδελφός μου και η κόρη μου είναι στην Κωνσταντινούπολη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται και καθημερινά ενημερωνόμαστε για την πορεία τους αργά το μεσημέρι», αναφέρει η κόρη του 78χρονου.

Κλείσιμο
«Έχουμε σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια σχετικά με την εξαφάνισή του. Ήταν εκδρομή και τα ίχνη του χάθηκαν στην πλατεία Ταξίμ. Η ενημέρωση από τις τουρκικές Αρχές είναι ότι ανοίγουν τις κάμερες και ακολουθούν τα ίχνη του μέχρι να βρουν κάτι πολύ "χειροπιαστό" για να ενημερώσουν και εμάς. Σε ένα βίντεο που είδε ο αδελφός μου και η κόρη μου για να πιστοποιηθεί ότι είναι ο πατέρας μου αυτός που φαίνεται, είναι από τη στιγμή που επιστρέφει στην πλατεία Ταξιμ, εκεί που χάνονται και τα ίχνη του. Οι τουρκικές Αρχές δε δίνουν περισσότερες πληροφορίες και είμαστε στην αναμονή», σημειώνει.


Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν λίγες ώρες αφότου προσγειώθηκαν στην Τουρκία την περασμένη Πέμπτη και πήγαν μια βόλτα στη πλατεία Ταξίμ. Τόσο οι τουρκικές Αρχές όσο και το προξενείο ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εκδρομής και αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του, χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον 78χρονο μέσα από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ, ενώ έχει δοθεί και σήμα στην Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του 78χρονου, δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Ο Ντομινίκ Πελικό ισχυρίζεται ότι είχε πέσει κι αυτός θύμα βιασμού - Γιατί παντρεύτηκε τη Ζιζέλ δύο φορές

Aττική Οδός: Υπογράφηκε η νέα 25ετής σύμβαση παραχώρησης στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης