Κάθε νέο ξεκίνημα χρειάζεται τη δύναμη της τεχνολογίας

Με δύο νέες πρωτοβουλίες, η Κωτσόβολος καλύπτει όλες τις ανάγκες για τεχνολογικό εξοπλισμό και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη νέα εποχή.


Sponsored content

Τα παιδιά ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις σχολικές υποχρεώσεις τους, οι φοιτητές επιστρέφουν στα συγγράμματά τους, και εμείς οι γονείς κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην τους λείψει τίποτα. Καλώς δεχτήκαμε τον Σεπτέμβριο λοιπόν! Ειδικά για όσους θα αποχωριστούμε φέτος τα παιδιά μας που φεύγουν σε άλλες πόλεις για σπουδές, τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα, αφού πρέπει να στήσουμε ένα ολόκληρο νοικοκυριό από την αρχή, και να εξοπλίσουμε το πρώτο τους σπίτι με τα τεχνολογικά μέσα που χρειάζονται για τη φοίτησή τους στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, είτε τα παιδιά μας είναι μικρά είτε μεγάλα, ένα είναι σίγουρο: οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και όλοι αναζητάμε τρόπους για να αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Και καταλήγουμε να κοιτάζουμε πελαγωμένοι τις μακροσκελείς λίστες με τα απαραίτητα γιατί δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε.


Ευτυχώς όμως υπάρχουν λύσεις που μας βοηθούν να αγοράσουμε τα σωστά πράγματα χωρίς να χανόμαστε στους διαδρόμους των πολυκαταστημάτων και με χαμηλό κόστος. Μια τέτοια λύση είναι και οι νέες πρωτοβουλίες της Κωτσόβολος «Τεχνολογία σε Τάξη» και «Καλύτερο Σπίτι», που μας αφορούν όλους. Και αυτό γιατί είτε θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον τεχνολογικό και τον οικιακό εξοπλισμό μας, είτε εξοπλίζουμε το σπίτι του παιδιού μας σε μια άλλη πόλη, με τα δύο αυτά πακέτα υπηρεσιών μπορούμε να έχουμε όλα όσα θέλουμε με όλα οφέλη και τις κορυφαίες τεχνολογικές δυνατότητες. Έτσι έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση από προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας όποιες και αν είναι αυτές. Αλλά ας τα δούμε αναλυτικά τι προσφέρει το κάθε ένα από αυτά:


«Τεχνολογία σε Τάξη» και ΑΙ
Ο πρωτοετής γιος μου που ετοιμάζεται για τη νέα του ζωή, ήταν ξεκάθαρος: «Χρειάζομαι ένα laptop που να φυσάει για το καινούριο μου σπίτι». Ένα αίτημα απολύτως δίκαιο μιας και το παλιό laptop που έχει, το λες και γεροντάκι. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι από την πανδημία και μετά, η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης και δεν νοείται σπίτι που να μη διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Επισκεφθήκαμε μαζί το site της Κωτσόβολος και γρήγορα καταλήξαμε ότι το «Τεχνολογία σε Τάξη» το οποίο κάθε εβδομάδα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από p/c, tablets, laptops, iPads και desktops, συμφέρει και με το παραπάνω. Παράλληλα, με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων που εντάσσονται στο πακέτο «ξεκλειδώνονται» μια σειρά από οφέλη όπως είναι η απόκτηση του Starter Pack, η οποία περιλαμβάνει software και υπηρεσίες στην τιμή των 99 ευρώ.

Όμως αυτό που θα εντυπωσιάσει τα παιδιά μας είναι η δωρεάν πρόσβαση σε ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα AI, σε συνεργασία με τους 100mentors. Με motto «Πάρε τη δύναμη του GenΑΙ στα χέρια σου» τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που χωρίζεται σε 3 φάσεις και στο τέλος, να πάρουν στα χέρια τους πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το μόνο που χρειάζεται για την εγγραφή στο GenΑΙ είναι η αγορά μιας συσκευής που παίρνει μέρος στην ενέργεια, και το παιδί μας είναι έτοιμο για την κατάκτηση του ψηφιακού κόσμου. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το πακέτο «Τεχνολογία σε Τάξη» είναι πολύπλευρο και περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις που προωθούν το digital transformation.

Γι’ αυτό η εταιρεία σε συνεργασία με την The Tipping Point, προσφέρει σε 10 σχολεία παραμεθόριων περιοχών, δωρεάν ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επάνω στην τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, επειδή η Κωτσόβολος είναι οι άνθρωποί της, στο πλαίσιο του προγράμματος βοήθησε περισσότερους από 100 τεχνικούς της σε όλη Ελλάδα, να εκπαιδευτούν και να λάβουν πιστοποίηση από τη Microsoft στη χρήση του Copilot, του εργαλείου ΑΙ που ενσωματώνεται σε εφαρμογές της Microsoft. Με αυτόν τον τρόπο οι Microsoft Certified Experts μπορούν να μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο με την αναβάθμιση του εξοπλισμού μας δίνοντας λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα μας.

Όμως, τι γίνεται με το παλιό laptop που… ψυχορραγεί; Θα αναπαυτεί εν τόπω χλοερώ, δηλαδή σε κάποιο κάδο ανακύκλωσης; Η εταιρεία έχει λύση και για αυτό: ονομάζεται Trade In, δηλαδή ανταλλαγή σε laptop, tablet και desktop για επιπλέον όφελος. Τίποτα δεν πάει χαμένο. Και το πιο σημαντικό για εμάς τους γονείς είναι φυσικά, ότι μας κάνει δώρο έως και όλους τους τόκους.


«Καλύτερο Σπίτι» για όλους
Και αφού εξασφάλισα ότι ο γιος μου θα έχει στα χέρια του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ήρθε η στιγμή να βρούμε και την οικοσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες του. Το «Καλύτερο Σπίτι» είναι για όσους θέλουν να εξοπλίσουν ή να ανανεώσουν τον χώρο τους με τις καλύτερες προτάσεις και υπηρεσίες. Ότι πρέπει δηλαδή για τους φοιτητές και το νέο τους ξεκίνημα μακριά από την σιγουριά της οικογένειάς τους, αλλά και για όποιον/α θέλει να αλλάξει τις συσκευές του.

Με το συγκεκριμένο πακέτο παίρνουμε δωροεπιταγές έως 20% της αξίας των αγορών, πράγμα που σημαίνει ότι όσο περισσότερα αγοράσουμε τόσο μεγαλύτερο θα είναι το δώρο που θα μας κάνει η Κωτσόβολος. Ακόμα, παίρνουμε ένα μοναδικό πακέτο υπηρεσιών, με το οποίο συνδυάζουμε παράδοση, εγκατάσταση, σέρβις αλλά και επισκευή. Βέβαια, δεν μπορούν να λείπουν οι εξατομικευμένες συμβουλές, ακόμα και με ραντεβού σε κάποιο κατάστημα, στο σπίτι ή διαδικτυακά, αλλά στο 210 28 99 999. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό, ότι και σε αυτό το πακέτο έχουμε δώρο έως και όλους τους τόκους για να κάνουμε τις αγορές μας ξέγνοιαστα και πιο οικονομικά.

Η Κωτσόβολος αντιλαμβάνεται ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες και φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό μας για κάθε νέο ξεκίνημα με τις καλύτερες δυνατές λύσεις, πάντα με τη δύναμη της τεχνολογίας που υπόσχεται ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr