Νέα Σμύρνη: Θρίλερ με τον άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος - Σε εξέλιξη οι έρευνες, μαρτυρίες γειτόνων

Νέα Σμύρνη: Θρίλερ με τον άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος - Σε εξέλιξη οι έρευνες, μαρτυρίες γειτόνων

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν δολοφονία, προβληματίζουν την ΕΛΑΣ οι αμυχές που έχει στα χέρια της η αδελφή του και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο - Δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι - Τα δύο αδέλφια έμεναν μόνα τους μετά τον θάνατο των γονιών τους και φέρονται να είχαν νοητική στέρηση - Οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή

nea_smirn_xr
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του άνδρα που το μεσημέρι της Παρασκευής εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη με τους αστυνομικούς που διεξάγουν την έρευνα να προσπαθούν μέσα από καταθέσεις και συλλογή στοιχείων να ξεκαθαρίσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί, το τι προηγήθηκε δηλαδή του θανάτου του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ο οποίος φέρεται να είχε νοητική στέρηση, έμενε μαζί με την αδερφή του, επίσης ΑμεΑ και που η ίδια δηλώνει ότι είναι αθλήτρια των Special Olympics. Όταν εντοπίστηκε έφερε εκδορές στον λαιμό καθώς και ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο δίπλα στον αφαλό. Ωστόσο ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του δεν έχουν ξεκαθαρίσει με τους ερευνητές να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ίχνη παραβίασης στο σπίτι δεν υπάρχουν, ενώ οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τις αμυχές στα χέρια της αδελφής που εξετάζεται, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση έως αυτή την ώρα να δώσει εξηγήσεις, λόγω της κατάστασής της. 


Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός από στελέχη του ΕΚΑΒ τα οποία κλήθηκαν στο σημείο από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου με την οποία νωρίτερα είχε επικοινωνήσει η αδερφή του. 

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα για άγνωστο λόγο στο Κρατικό Νικαίας από το οποίο πήρε εξιτήριο μόλις χθες Πέμπτη (12/9).

Κλείσιμο
Γειτόνισσα αναφέρει ότι τα δύο αδέλφια έχουν μείνει μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και μείναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε. Η μητέρα τους πέθανε πριν 6-7 χρόνια και ο πατέρας πριν 4 χρόνια. Ερωτηθείσα για το εάν υπήρχε φασαρίες, η ίδια το διέψευσε, λέγοντας ότι ουδέποτε είχε ακούσει κάτι σχετικό.

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στη Νέα Σμύρνη: Mαρτυρία γειτόνισσας
Μια άλλη γειτόνισσα ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια έμεναν για πολλά χρόνια στη Νέα Σμύρνη, ήταν πολύ αγαπητά παιδιά και δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, είπε μια άλλη γειτόνισσα. Το κορίτσι ήταν γνωστό στον Πανιώνιο, όπου την ξέρουν και ουδέποτε έχει εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά. 

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στη Νέα Σμύρνη: Mαρτυρία γειτόνισσας (2)






Ειδήσεις σήμερα:

Τρένα κινδύνευσαν να βρεθούν στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση στους Αγ. Αναργύρους - Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση

Βίντεο: Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει καθίσματα με τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του

Αυτή είναι η επιστολή Μητσοτάκη στη Φον ντερ Λάιεν - Οι τέσσερις προτάσεις για τις υψηλές τιμές στο ρεύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης