Διακίνηση μεταναστών: Συνελήφθησαν τρεις διακινητές σε τρεις περιοχές του Έβρου - Φωτογραφίες

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις διακινητές, εκ των οποίων δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

  • Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, σε ανώνυμη χωμάτινη οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι οδηγώντας δίκυκλή μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δύο μη νόμιμους μετανάστες.
  Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως             συνελήφθη  κατόπιν ακινητοποίησης της μοτοσικλέτας, για την οποία όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή την 13-12-2023 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.



Επιπλέον, το ίδιο πρωί στην Εθνική οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας συνέλαβαν ακόμη δύο μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους όπως διαπιστώθηκε ο παραπάνω διακινητής είχε μεταφέρει νωρίτερα παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.



  • Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.
  • Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον δεύτερο ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.
 Κατασχέθηκαν τα τρία οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης            Φερών, Σουφλίου και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρένα κινδύνευσαν να βρεθούν στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση στους Αγ. Αναργύρους - Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση

Βίντεο: Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει καθίσματα με τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του

Αυτή είναι η επιστολή Μητσοτάκη στη Φον ντερ Λάιεν - Οι τέσσερις προτάσεις για τις υψηλές τιμές στο ρεύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr