Χανιά: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους

Χανιά: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και προσπάθησε να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους

Η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια, που το αγοράκι έτρεξε και βρέθηκε στον δρόμο, μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτου, το οποίο ευτυχώς σταμάτησε έγκαιρα

endooikogeneiaki_via
Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε χθες, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, το πρωί έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα στις Βρύσες Χανίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο πρώην σύζυγος μιας 40χρονης δημοτικής υπαλλήλου, επιχείρησε να αρπάξει το τετράχρονο παιδί τους από τα χέρια της μητέρας του για να το πάει στο σχολείο, όπως ισχυρίστηκε.

Έπειτα, η γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει και τότε εκείνος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι και στα χέρια και την κλώτσησε στο πόδι.

Η ένταση της επίθεσης ήταν τέτοια, που το αγοράκι έτρεξε και βρέθηκε στον δρόμο, μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτου, το οποίο ευτυχώς σταμάτησε έγκαιρα.

Κλείσιμο
Δημοτικοί υπάλληλοι έσπευσαν να σώσουν τη γυναίκα από τα χέρια του πρώην συζύγου της, η οποία πήγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχει ο ιστότοπος neakriti.gr, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα είχε πέσει θύμα βίας από τον τέως σύζυγο της. Μάλιστα αυτή ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε, παίρνοντας μαζί και το 5 μηνών τότε μωρό τους.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη τελικά μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται να απολογηθεί στις 11 αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα. Η κατάθεση της γυναίκας -που δηλώνει ότι φοβάται για τη ζωή της – στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, διήρκεσε πάνω από 2 ώρες, ενώ αύριο αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρένα κινδύνευσαν να βρεθούν στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση στους Αγ. Αναργύρους - Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση

Βίντεο: Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει καθίσματα με τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του

Αυτή είναι η επιστολή Μητσοτάκη στη Φον ντερ Λάιεν - Οι τέσσερις προτάσεις για τις υψηλές τιμές στο ρεύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης