Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Κλεισμένη» στον εαυτό της η αδελφή του θύματος - Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις

Ο 46χρονος που δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμά του είχε νοητική υστέρηση, όπως και η αδελφή του, που έχει προσαχθεί - Πολύ δύσκολη η επικοινωνία με τους αστυνομικούς, αναμένεται συνδρομή ψυχιάτρου - Ο άνδρας δολοφονήθηκε με μια μαχαιριά στην κοιλιά

«Κλεισμένη» στον εαυτό της είναι η αδελφή του 46χρονου άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν οι δυο τους, μετά τον θάνατο των γονιών τους στη Νέα Σμύρνη. Η γυναίκα που έχει προσαχθεί και θεωρείται βασική ύποπτη για το έγκλημα έχει βαριά νοητική υστέρηση και η επικοινωνία μαζί της είναι πρακτικά αδύνατη, αφού δεν είναι σε θέση να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Ετσι, θα ζητηθεί η συνδρομή ψυχιάτρου, προκειμένου να καταφέρουν οι αστυνομικοί να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα ανάμεσα στα δύο αδέλφια, πριν η γυναίκα ειδοποιήσει την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, που είχε την εποπτεία τους και διαπιστωθεί ο θάνατος του 46χρονου. 

Τι έχει προηγηθεί

Νωρίτερα, σε έγκλημα είχε αποδώσει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 46χρονου, που είχε διαπιστώσει ότι το θύμα είχε δεχθεί θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά.


Από την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας φαίνεται πως το μαχαίρι που στέρησε τη ζωή του 46χρονου, ήταν κουζινομάχαιρο το οποίο βρέθηκε πλυμένο στην κουζίνα. Κατά πληροφορίες, εξετάζεται ο ρόλος της αδελφής του θύματος η οποία γι' αυτόν τον λόγο έχει προσαχθεί. Την ίδια ώρα, κατά πληροφορίες θα εξεταστεί και η αδελφή του θύματος από τον ιατροδικαστή καθώς στα χέρια της φέρεται να είχε αμυχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 
46χρονος ο οποίος φέρεται να είχε νοητική στέρηση, έμενε μαζί με την αδερφή του, επίσης ΑμεΑ και που η ίδια δηλώνει ότι είναι αθλήτρια των Special Olympics. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός από στελέχη του ΕΚΑΒ τα οποία κλήθηκαν στο σημείο από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου με την οποία νωρίτερα είχε επικοινωνήσει η αδερφή του. 

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος είχε νοσηλευθεί το προηγούμενο διάστημα για άγνωστο λόγο στο Κρατικό Νικαίας από το οποίο πήρε εξιτήριο μόλις χθες Πέμπτη (12/9).

Γειτόνισσα αναφέρει ότι τα δύο αδέλφια έχουν μείνει μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και μείναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Η μητέρα τους πέθανε πριν 6-7 χρόνια και ο πατέρας πριν 4 χρόνια. Ερωτηθείσα για το εάν υπήρχε φασαρίες, η ίδια το διέψευσε, λέγοντας ότι ουδέποτε είχε ακούσει κάτι σχετικό.


Μια άλλη γειτόνισσα ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια έμεναν για πολλά χρόνια στη Νέα Σμύρνη, ήταν πολύ αγαπητά παιδιά και δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, είπε μια άλλη γειτόνισσα. Το κορίτσι ήταν γνωστό στον Πανιώνιο, όπου την ξέρουν και ουδέποτε έχει εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά. 



Δείτε βίντεο: Νέα Σμύρνη: Δολοφονημένος με μια μαχαιριά στην κοιλιά ο 46χρονος - Εξετάζεται η αδελφή του



Ειδήσεις σήμερα:

Τρένα κινδύνευσαν να βρεθούν στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση στους Αγ. Αναργύρους - Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση

Βίντεο: Ο Μίλτος Τεντόγλου κάνει καθίσματα με τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του

Αυτή είναι η επιστολή Μητσοτάκη στη Φον ντερ Λάιεν - Οι τέσσερις προτάσεις για τις υψηλές τιμές στο ρεύμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr