Ροδόπη: Πλημμύρισαν δρόμοι και έγιναν κατολισθήσεις από την καταρρακτώδη βροχή στον Ίασμο - Δείτε βίντεο

Έκκληση προς τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί - Τοπικά έντονες καταιγίδες στη Θράκη τις τελευταίες ώρες

Πλημμύρισαν δρόμοι σε πολλές περιοχές του Δήμου Ιάσμου στη Ροδόπη από την καταρρακτώδη βροχή, τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου. Επίσης, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις.

Η τοπική ιστοσελίδα xronos.gr επισημαίνει ότι έχουν γίνει ελάχιστα αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία δεν είναι ικανά να περιορίσουν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Όπου χρειάζεται, επιχειρούν άνθρωποι της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ενώ το μέγεθος του προβλήματος και οι τυχόν καταστροφές θα καταγράφουν μετά το τέλος της βροχής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:











Οι κάτοικοι καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνουν περιττές μετακινήσεις. Μάλιστα, το Forecast Weather αναφέρει να μην γίνεται καμία μετακίνηση προς Ίασμο - Πολυάνθο - Κοπτερό Ροδόπης.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα αναμένονταν σε Μακεδονία και Θράκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας καταιγίδες. Τα φαινόμενα είναι πιθανό στη Μακεδονία να είναι κατά τόπους ισχυρά, όμως το βράδυ ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία φτάνει έως 30 και στη δυτική Μακεδονία έως 25 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, τοπικά έντονες καταιγίδες σημειώνονται στη Θράκη τις τελευταίες ώρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Δολοφονημένος με μια μαχαιριά στην κοιλιά ο 46χρονος - Εξετάζεται η αδελφή του

Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί «πήραν» το νεκρό έμβρυο από την 34χρονη που παρασύρθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό

Κούρσα... εξοπλισμών από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ - Μεγάλες επενδύσεις κι εποχή Galacticos με γυάλινο παρκέ στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr