Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του ομολόγησε πως σκότωσε τον 46χρονο - «Μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε και τον χτύπησα»

Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του ομολόγησε πως σκότωσε τον 46χρονο - «Μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε και τον χτύπησα»

Η ίδια περιέγραψε στις αρχές πως έπλυνε το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλε στον νεροχύτη - Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα

nea-smyrni-dolofonia
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη, καθώς η αδελφή ομολόγησε πως σκότωσε τον 46χρονο αδελφό της, ο οποίος βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός στο διαμέρισμά τους με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα η οποία δηλώνει και αθλήτρια των Special Olympics, ομολόγησε στην Ελληνική Αστυνομία πως τον δολοφόνησε μετά από έντονη λογομαχία, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το οποίο στη συνέχεια έπλυνε και άφησε στον νεροχύτη. «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθηκαμε κ τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο κ το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να είπε, χωρίς ωστόσο στην συνέχεια να είναι εύκολη η περαιτέρω συνεννόηση με τις αρχές, καθώς η γυναίκα κλείνεται συνεχώς στον εαυτό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα, είχε πρόσφατα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και είχε λάβει εξιτήριο μόλις την προηγούμενη ημέρα, μετά από μακρά νοσηλεία λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από διαβήτη.

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ενώ και οι δύο φέρεται να έχουν νοητική υστέρηση και λαμβάνουν φροντίδα από κοινωνική λειτουργό, καθώς οι γονείς τους έχουν αποβιώσει.

Γειτόνισσα ανλεφερε ότι τα δύο αδέλφια έχουν μείνει μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και μείναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Η μητέρα τους πέθανε πριν 6-7 χρόνια και ο πατέρας πριν 4 χρόνια. Ερωτηθείσα για το εάν υπήρχε φασαρίες, η ίδια το διέψευσε, λέγοντας ότι ουδέποτε είχε ακούσει κάτι σχετικό.


Κλείσιμο
Άνδρας βρέθηκε νεκρός στη Νέα Σμύρνη: Mαρτυρία γειτόνισσας
Μια άλλη γειτόνισσα ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια έμεναν για πολλά χρόνια στη Νέα Σμύρνη, ήταν πολύ αγαπητά παιδιά και δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, είπε μια άλλη γειτόνισσα. Το κορίτσι ήταν γνωστό στον Πανιώνιο, όπου την ξέρουν και ουδέποτε έχει εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά. 

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στη Νέα Σμύρνη: Mαρτυρία γειτόνισσας (2)




Ειδήσεις σήμερα:

Επιβάτης των ΚΤΕΛ ταξίδεψε στην μπαγκαζιέρα λεωφορείου: Ο οδηγός τον κλείδωσε κατά λάθος


Ο Γιαμάλ αποκάλυψε το… παρασκήνιο της φωτογραφίας που ο Μέσι τον κρατά στην αγκαλιά του όταν ήταν μωρό


Τεντόγλου μετά την 3η θέση στο Diamond League: «Θα αφήσω το μήκος, αν αλλάξει ο κανονισμός»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης