Πιερία: Πέταξε την κοκαΐνη στους αστυνομικούς και τους επιτέθηκε

Πιερία: Πέταξε την κοκαΐνη στους αστυνομικούς και τους επιτέθηκε

Συνελήφθη όταν επέστρεφε με τη μηχανή του, αφού όμως επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Larisa_Cocaine
Οι δυο κάμερες που είχε εγκαταστήσει στην κατοικία του σε περιοχή του Δήμου Δίου– Ολύμπου στην Πιερία δεν φάνηκαν χρήσιμες σε έναν αλλοδαπό που έβγαζε πολλά διακινώντας κοκαΐνη, καθώς συνελήφθη όταν επέστρεφε με τη μηχανή του, αφού όμως επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας είχαν στήσει μπλόκο γύρω από το σπίτι του το μεσημέρι της Πέμπτης, αλλά μόλις πλησίασαν για να του κάνουν έλεγχο, εκείνος εκσφενδόνισε εναντίον τους ένα κουτί που περιείχε 12 “φιξάκια” κοκαΐνης συνολικού βάρους 9,5 γραμμαρίων, παράτησε τη μοτοσικλέτα και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας. Οι αστυνομικοί τον έφτασαν και τους απώθησε βίαια με τα χέρια του, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε.

Το κουτί με τα «φιξάκια» τα οποία ήταν έτοιμα για διακίνηση κατασχέθηκε μαζί με τη μοτοσικλέτα και μετρητά ύψους 1.445 ευρώ, 25 δολαρίων και 60 λιρών Αγγλίας που είχε πάνω του ο δράστης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και στην αυλή βρέθηκαν κρυμμένα μία συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή “βράχου” βάρους 41 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές ακριβείας, ενώ στο εσωτερικό κατασχέθηκαν άλλα 8.900 ευρώ.

Οι κάμερες που είχε εγκαταστήσει χωρίς άδεια και το καταγραφικό μηχάνημα με το οποίο ήταν συνδεδεμένες κατασχέθηκαν και σε βάρος του αλλοδαπού που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων, παράβαση του νόμου για την προστασία προσωπικών δεδομένων και του Κ.Ο.Κ., καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Τον έπιασαν με κάνναβη
Κλείσιμο
Σε μια περιοχή της Καβάλας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έναν Έλληνα καθώς, μετά από σωματικό έλεγχο και έρευνα στην κατοικία του, βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 101 γραμμαρίων και άλλες δύο με μικροποσότητες κοκαΐνης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρένο προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών


Μειωμένες τιμές φέρνουν τα μέτρα κατά της ακρίβειας - Αρνητικός πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ και τον Σεπτέμβριο


Ποιοι και πώς θα δουν αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από το 2025 – Τα οφέλη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης