Γρεβενά: Έκλεψε χρήματα που ήταν κρυμμένα σε στάβλο και διέφυγε με ταξί

Το θύμα αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς 

Πίστευε ότι οι οικονομίες του θα ήταν ασφαλείς μέσα στον… στάβλο του σε περιοχή των Γρεβενών ένας 49χρονος, αλλά ένας 52χρονος αλλοδαπός που γνώριζε το μυστικό του τρύπωσε μέσα, άρπαξε τα 2.500 ευρώ και διέφυγε με... ταξί προς τα Ιωάννινα, το μεσημέρι της Πέμπτης!

Το θύμα αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά από την σταβλική εγκατάσταση και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν, ταυτοποίησαν τον δράστη και οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του μαζί με συναδέλφους τους της Τροχαίας και του τμήματος Τάξης Γρεβενών.

Ωστόσο, το ταξί με τον 52χρονο δράστη εντοπίστηκε σε περιοχή των Ιωαννίνων και ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων. Στην κατοχή του βρέθηκαν 2.365 ευρώ που αποδόθηκαν στον 49χρονο και ο αλλοδαπός μετήχθη στα Γρεβενά, όπου οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατηγορούμενος για κλοπή.

Έρευνα για ναρκωτικά αποκάλυψε κλοπή
Στο στόχαστρο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκε ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στα Τρίκαλα, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκαν 24 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα κάνναβης. Ωστόσο, βρέθηκαν μια γυναικεία τσάντα που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 350 ευρώ, δυο κινητά τηλέφωνα και μία τραπεζική κάρτα.

Ααπό την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι τα είχε κλέψει το πρωί της Κυριακής από την αποθήκη του σπιτιού μιας γυναίκας, στην οποία αποδόθηκαν. Έτσι, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρένο προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών


Μειωμένες τιμές φέρνουν τα μέτρα κατά της ακρίβειας - Αρνητικός πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ και τον Σεπτέμβριο


Ποιοι και πώς θα δουν αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από το 2025 – Τα οφέλη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr