Βίντεο από τη φωτιά που ξέσπασε στην Ανάβυσσο μετά από τροχαίο - Ελέγχθηκε σε λιγότερο από μισή ώρα

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια -  «Οι μισοί πυροσβέστες μας εξακολουθούν να δίνουν μάχες με τις φλόγες και οι άλλοι μισοί με πλημμυρικά φαινόμενα»

Τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Αναβύσσου προκάλεσε, νωρίτερα το απόγευμα, φωτιά σε αυτοκίνητο και λίγο αργότερα επεκτάθηκε σε ξερά χόρτα και πουρνάρια κοντά στον δρόμο. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανέβασε βίντεο από την πυρκαγιά, υπογραμμίζοντας την άμεση κι αποτελεσματική κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν σε αυξημένη επιφυλακή, λόγω της υψηλής επικινδυνότητας της σημερινής ημέρας, έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να ελέγξουν την πυρκαγιά μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα.

«Η αντιπυρική περίοδος δεν έχει τελειώσει. Οι μισοί πυροσβέστες μας εξακολουθούν να δίνουν μάχες με τις φλόγες και οι άλλοι μισοί με πλημμυρικά φαινόμενα. Απαιτείται μέγιστη προσοχή από όλους» δήλωσε ο κ.Κικίλιας.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:

Νωρίς το απόγευμα, ένα τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Αναβύσσου προκάλεσε σε αυτοκίνητο φωτιά, η οποία επεκτάθηκε ταχύτατα σε ξερά χόρτα και πουρνάρια. Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν σε διασπορά λόγω της υψηλής επικινδυνότητας της σημερινής ημέρας (δείκτης 4), έσπευσαν άμεσα - πριν καν φτάσει εναέριο μέσο - και κατάφεραν να ελέγξουν την πυρκαγιά μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα.

Η αντιπυρική περίοδος δεν έχει τελειώσει. Οι μισοί πυροσβέστες μας εξακολουθούν να δίνουν μάχες με τις φλόγες και οι άλλοι μισοί με πλημμυρικά φαινόμενα. Απαιτείται μέγιστη προσοχή από όλους.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες από άνδρες που κατηγορούν τον πρώην CEO της Abercrombie & Fitch για σεξουαλικές επιθέσεις

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη γυναίκα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό της στη Νέα Σμύρνη

«Θολό» το τοπίο σχετικά τη χρήση πυραύλων Storm Shadow από το Κίεβο μετά τη συνάντηση Μπάιντεν-Στάρμερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr