Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο

Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο

Οι δράστες λήστεψαν το θύμα τους, αφαιρώντας του ένα κινητό, μια τραπεζική κάρτα, ένα ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό

young_man_despair_arxeio_n
Στη σύλληψη δύο αντρών μετά από καταγγελία 23χρονου ότι τον βίασαν και βιντεοσκοπούσαν την αποτρόπαια πράξη τους για να την «ανεβάσουν» στο διαδίκτυο, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 23χρονος ημεδαπός στους αστυνομικούς, οι δυο άντρες, ένας 43χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος από το Ιράν, μαζί με συνεργό τους, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης.

Εκεί παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Κλείσιμο
Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και πλήρωμα περιπολικού εντόπισαν και συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον 43χρονο ημεδαπό και τον 33χρονο από το Ιράν.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η ξηρασία αποκάλυψε βυθισμένο οικισμό στην τεχνητή λίμνη του Πουρναρίου στην Άρτα - Δείτε φωτογραφίες


Πέθανε ο Ιωάννης Διώτης, ο εισαγγελέας που συνέβαλε στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

Πέθανε στα 29 της η μπαλαρίνα Michaela DePrince - Είχε χορέψει για την Μπιγιονσέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης