Ρόδος: Έφοδος στα σπίτια διακινητών κάνναβης

Ρόδος: Έφοδος στα σπίτια διακινητών κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 24 και 39 χρόνων

Rodos-kannabi
Την ώρα που ετοιμάζονταν να συναντηθούν για να αναζητήσουν αγοραστές για το παράνομο εμπόρευμά τους στη Ρόδο δύο Έλληνες ηλικίας 24 και 39 χρόνων, την Παρασκευή, δέχθηκαν στα σπίτια τους την ξαφνική “επίσκεψη” των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε..

Έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων, οι αστυνομικοί έκαναν στοχευμένες έρευνες στις κατοικίες τους, όπου βρήκαν συνολικά 228,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Τα πειστήρια κατασχέθηκαν, οι δυο “συνεργάτες” συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Γερμανός διακινούσε μισό κιλό κάνναβης

Με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, το απόγευμα της Παρασκευής, συνελήφθη σε μια περιοχή του Ρεθύμνου ένας 25χρονος Γερμανός καθώς, κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν συνολικά 477,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που κατασχέθηκαν όπως και 205 ευρώ.

Λίγο νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ενός Έλληνα στην Ιεράπετρα όπου έκαναν έρευνα στην κατοικία του για ναρκωτικά μετά από αξιοποίηση στοιχείων και κατέσχεσαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 128 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.



Ειδήσεις σήμερα:

Περίπου 1,5 εκατ. εργαζόμενοι «χτυπάνε» ήδη Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας - Πώς διασφαλίζεται η εφαρμογή του μέτρου


Η καταιγίδα Boris χτυπά την ανατολική και κεντρική Ευρώπη: Πέντε νεκροί, εκατοντάδες σπίτια πλημμυρισμένα

23χρονος στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες, έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης