Αλλοδαποί μετέφεραν πάνω από 15 κιλά ναρκωτικών

Στα δύο οχήματα που σταμάτησαν και έλεγξαν οι Αρχές βρέθηκαν 18 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 15 κιλών και 380 γραμμαρίων

Αστυνομικοί από τέσσερις υπηρεσίες τριών πόλεων επιστρατεύτηκαν σε μια οργανωμένη επιχείρηση που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Κομοτηνής, για την σύλληψη τριών αλλοδαπών που μετέφεραν μεγάλη ποσότητα κάνναβης με σκοπό να την διακινήσουν στη βόρεια Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς και της Ο.Π.Κ.Ε., εντοπίστηκε αρχικά σε περιοχή της Ξάνθης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο από τους δράστες που λειτουργούσαν ως προπομποί σε άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος. Τα δυο οχήματα ακινητοποιήθηκαν στην Εγνατία οδό Καβάλας– Θεσσαλονίκης και στο εσωτερικό του δεύτερου βρέθηκαν 18 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 15 κιλών και 380 γραμμαρίων.

Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και χρηματικά ποσά που βρέθηκαν στο σπίτι του ενός, καθώς και τα οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά του φορτίου.




Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Ποιος είναι ο 58χρονος που επιχείρησε να τον πυροβολήσει ενώ έπαιζε γκολφ

Βίντεο: Ενοχλημένη η Σακίρα με θεατές που τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της, έφυγε από τη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr