Τρεις δεκαετίες ασφάλεια, ποιότητα και προσφορά σε Οικονομία και Κοινωνία
cover2_2

Τρεις δεκαετίες ασφάλεια, ποιότητα και προσφορά σε Οικονομία και Κοινωνία

Η TÜV AUSTRIA, στα 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στη χώρα μας, ξεχωρίζει για τις κορυφαίες υπηρεσίες που παρέχει, για την υποστήριξη που δίνει στις επιχειρήσεις ώστε να αναπτυχθούν πολύπλευρα, αλλά και για το ότι αποδεικνύει συνεχώς ότι η πιστοποίηση ήταν μόνο η αρχή!  

Η TÜV AUSTRIA γιορτάζει τρεις δεκαετίες γόνιμης παρουσίας στη χώρα μας (1994 - 2024) και θετικής επίδρασης στον τομέα του επιχειρείν, κάνοντας τη διαφορά και ωθώντας τις επιχειρήσεις να γίνουν καλύτερες, πιο ανθεκτικές, πιο βιώσιμες, αλλά και να εναρμονιστούν με τις σύγχρονες απαιτήσεις. 30 χρόνια γεμάτα προκλήσεις και κατακτήσεις, με την Ασφάλεια και την Ποιότητα στο επίκεντρο του επιχειρηματικού γίγνεσθαι αλλά και με την εδραιωμένη πεποίθηση ότι η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός.
Η ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι ένα success story εξέλιξης και προσφοράς, ευελιξίας και προσαρμοστικότητας, οράματος και υλοποίησης. Και πώς θα μπορούσε να ευοδωθεί διαφορετικά, καθώς σε έναν ψηφιοποιούμενο κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, οι ανάγκες τις αγοράς πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών, η ανάδυση προηγμένων τεχνολογιών, οι διάφορες κρίσεις και ο ανταγωνισμός ζητούν από επιχειρήσεις, οργανισμούς και επαγγελματίες διασφάλιση ποιότητας, ασφάλεια προϊόντων και υπηρεσιών, νομοκανονιστική συμμόρφωση, μέτρα κυβερνοασφάλειας καθώς και την κάλυψη μιας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων, εργαστηριακών δοκιμών και  ψηφιακών λύσεων. Όλα αυτά με τα οποία ασχολείται η TÜV AUSTRIA, δηλαδή, και που όχι απλώς ανταποκρίνεται πλήρως, αλλά θέτει και τα στάνταρ σε κάθε κλάδο, από τη Βιομηχανία μέχρι τα Τρόφιμα και από την Ενέργεια μέχρι τις Τηλεπικοινωνίες.

 Ο πιο πολύτιμος συνεργάτης
Όλα ξεκίνησαν το 1872 από την Αυστρία, με την ίδρυση μιας εταιρείας που έμελλε να γίνει παγκόσμια ηγέτιδα και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 5.500 ειδικούς σε πάνω από 40 χώρες, προσφέροντας ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πιστοποιήσεις και τα έγγραφα της εταιρείας είναι αποδεκτά σε όλο τον κόσμο και παρέχουν πλήρη νομική διασφάλιση. Η TÜV AUSTRIA φημίζεται για την αφοσίωσή της στην καινοτομία και την ποιότητα και τηρεί υψηλά πρότυπα, με έμφαση στην ηθική συμπεριφορά και στην ανάπτυξη του προσωπικού. Με μια φιλοσοφία που βάζει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, την Ασφάλεια, το Περιβάλλον και την Κοινωνία, επενδύει σε μοναδικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου και αποδεδειγμένα δημιουργεί θετικό αποτύπωμα όπου και αν δραστηριοποιείται. Με ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες, υψηλή τεχνογνωσία και σύγχρονα μέσα, αλλά και προσηλωμένη στις αξίες που την έφεραν στην κορυφή, προσφέρει ένα πιο ευοίωνο μέλλον σε κάθε επιχείρηση.
Αν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε μια μεταφορά, θα λέγαμε ότι η TÜV AUSTRIA -σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα- είναι ένας δρόμος προόδου. Ένα φωτεινό μονοπάτι που οδηγεί στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη, καθώς διασφαλίζονται οι κατάλληλες υποδομές, εδραιώνεται περισσότερη διαφάνεια και παρέχονται όλα τα εχέγγυα για να γίνουν τα σωστά βήματα. Όλο αυτό μεταφράζεται στη συστηματική καλλιέργεια μιας ολιστικής κουλτούρας ποιότητας και ασφάλειας που προσθέτει αξία σε κάθε επιχείρηση. 

Η κατάκτηση της κορυφής
Σταθερή στις αξίες της, η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα ενισχύει την εγχώρια Οικονομία και κατ’ επέκταση προσφέρει αποφασιστικά στην ελληνική Κοινωνία, καταγράφοντας διαρκώς νέα εταιρικά ρεκόρ. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο μέσα στην τελευταία τετραετία ο τζίρος της αυξήθηκε κατά 190%, η κερδοφορία εκτινάχθηκε κατά 630%, ενώ το προσωπικό υπερδιπλασιάστηκε! Καθόλου τυχαία η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στους 500 μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας και υπερηφανεύεται για τους άνω των 500 εργαζομένους της. Κάνοντας και η ίδια πράξη την αρετή της προσαρμοστικότητας διείσδυσε δυναμικά σε νέους τομείς όπως η πιστοποίηση δεξιοτήτων, οι εργαστηριακές δοκιμές στον κλάδο Τροφίμων, η Κυβερνοασφάλεια, και μέσα από στρατηγικές κινήσεις και εξαγορές ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της. Παράδειγμα, η επέκταση το 2022 στον τομέα των πιστοποιήσεων επαγγελματικών δεξιοτήτων μέσω της ACTA (Τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), η επέκταση στον τομέα των εργαστηριακών δοκιμών Τροφίμων μέσω της TÜV AUSTRIA Labs και η επέκταση στον τομέα της  κυβερνοασφάλειας το 2024 μέσω της TÜV AUSTRIA Trust It.

Είναι ίσως περιττό να αναφερθεί ότι το portfolio των υπηρεσιών της απευθύνεται σε όλους τους κλάδους της Οικονομίας, αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι έχει παρουσία σε κάθε γωνιά της χώρας, εκτός της Αθήνας, (με παραρτήματα στη Βόρεια Ελλάδα, το Αιγαίο και την Κρήτη και συνεργάτες παντού). Αλλά και το ότι η εξωστρέφεια της τής επιτρέπει να  διαθέτει ένα δυναμικό πελατολόγιο σε διάφορες χώρες, γειτονικές και πιο μακρινές: Κύπρο, Αίγυπτο, Ιορδανία, Αλβανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ινδία, Πακιστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Παίρνοντας χαρά και ικανοποίηση από αυτό το σημαντικό ορόσημο, η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα την απόδοση υπεραξίας για τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες, την κοινωνία και την οικονομία της χώρας. Με τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές της  για ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κάθε επιχείρησης, συνεχίζει ακάθεκτη και απολαμβάνει την πορεία σε μια νέα εποχή ανέλιξης.  

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης