Χάρης Δούκας: Στο στόχαστρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα sms που εστάλησαν σε πολίτες

Χάρης Δούκας: Στο στόχαστρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα sms που εστάλησαν σε πολίτες

Τέσσερις πολίτες έλαβαν μήνυμα από τον κ. Δούκα ενόψει της εσωκομματικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ – Ζητούν να ερευνηθεί ο τρόπος και η νομιμότητα απόκτησης των προσωπικών τους στοιχείων - Πρόκειται για το μητρώο που έχουν όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, απάντησε ο Χάρης Δούκας και κατήγγειλε στοχοποίησή του

xaris_doukas1
Η συνταγματικότητα και νομιμότητα των sms που στέλνονται σε πολίτες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών από τον υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα είναι στο μικροσκόπιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής «προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από υποψήφιο αρχηγό πολιτικού κόμματος ενόψει εκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αρχή έχουν αποσταλεί 4 καταγγελίες πολιτών (δηλαδή φυσικών προσώπων και όχι πολιτικών προσώπων) οι οποίοι έλαβαν sms από τον κ. Δούκα και ζητούν να ερευνηθεί ο τρόπος και η νομιμότητα απόκτησης των προσωπικών τους στοιχείων από τον εν λόγω υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η απάντηση Δούκα

Στέλνω μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί μου, απάντησε με δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, κάνοντας παράλληλα λόγο για στοχοποίησή του: «Ας γνωρίζουν ότι όσο τα χτυπήματά του σε εμένα και τους συνεργάτες μου πληθαίνουν, τόσο περισσότερο μας δυναμώνουν. Η κοινωνία θα απαντήσει στις κάλπες στις 6 Οκτώβρη» καταλήγει. 



Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παππάς είχε προειδοποιήσει τον Stefanos ότι θα έχανε στην Κεντρική Επιτροπή - Τον κατηγορούν για «προδοσία»

«Χρυσά» ακίνητα και υπέρλαμπροι γάμοι: Οι πλούσιοι Λιβανέζοι έκαναν... Βηρυτό την Αθήνα

Στα δικαστήρια της Νεβάδα κρίνεται το Succession του Ρούπερτ Μέρντοχ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης