Ανήλικοι διέρρηξαν πρακτορείο και έκλεψαν Σκρατς και λαχεία

Μαζί με τα δελτία των τυχερών παιχνιδιών, οι νεαροί είχαν αρπάξει από την επιχείρηση 410 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα

Η θεά Τύχη γύρισε την πλάτη της σε δυο ανήλικους που περίμεναν κέρδη από τα δελτία Σκρατς και λαχεία συνολικής αξίας 2.200 ευρώ που είχαν κλέψει από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή της Λευκίμμης στην Κέρκυρα, το οποίο διέρρηξαν τις πρώτες πρωινές του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους ταυτοποίησαν και εντόπισαν τον έναν ηλικίας 17 χρόνων στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα, όπου τον συνέλαβαν μετά από επιχείρηση, ενώ ο επίσης ανήλικος συνεργός του αναζητείται. Μαζί με τα δελτία των τυχερών παιχνιδιών, οι δυο ανήλικοι είχαν αρπάξει από την επιχείρηση 410 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και διέταξε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, όπως και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Έκλεψε χρήματα από μαγαζί

Στην Κέρκυρα συνελήφθη και ένας 46χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε μπει παριστάνοντας τον πελάτη σε ένα μίνι μάρκετ στην βόρεια περιοχή του νησιού και είχε εκμεταλλευτεί την απασχόληση του ιδιοκτήτη για να “βουτήξει” από το ταμείο 420 ευρώ. Ο δράστης εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.





Ειδήσεις σήμερα

Πέθανε μια μέρα μετά τον θάνατο της 29χρονης κόρης της η μητέρα της μπαλαρίνας Michaela DePrince

Πολλές βροχές στα δυτικά και βόρεια και ζεστές θάλασσες για όσους συνεχίζουν τα μπάνια τους, λέει ο Κολυδάς

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr