Επίθεση στον Βόλο: Πρώτα ο γιος προσπάθησε να χτυπήσει τον 70χρονο πατέρα με μαχαίρι και μετά πήρε το ψαροντούφεκο

Αφορμή για την επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές - Ο δράστης αναζητείται ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά́ προβλήματα 

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου από την άγρια επίθεση με ψαροντούφεκο που δέχθηκε ένας 70χρονος άνδρας από τον ίδιο του τον γιο ο οποίος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

Το θύμα δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή ενώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, πρoτού ο 40χρονος ρίξει στον πατέρα του με ψαροντούφεκο, αρχικά προσπάθησε να τον πλήξει με μαχαίρι χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αφορμή για τη δολοφονική επίθεση στάθηκαν οικογενειακές διαφορές χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά. Με βάση δε τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ερευνητές, ο καβγάς ξέσπασε ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους.

Τότε ο 40χρονος, για ασήμαντη αιτία, επιτέθηκε στον πατέρα του αρχικά με μαχαίρι χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαροντούφεκο που υπήρχε μέσα στο σπίτι και του έριξε τραυματίζοντάς τον στη θωρακική́ χώρα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., του επιτέθηκε εκ νέου με άλλο ψαροντούφεκο χτυπώντας τον στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η μεταλλική́ βέργα να διαπεράσει το κρανίο του 70χρονου από́ την αριστερή́ πλευρά́ (κροταφική́ χώρα) και να εξέλθει από τη δεξιά́. Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή́ προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Ο δράστης αναζητείται ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά́ προβλήματα τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr