Επεισόδιο σε σχολείο της Πάτρας - Πατέρας μαθητή χτύπησε τον γυμνασιάρχη

Επεισόδιο σε σχολείο της Πάτρας - Πατέρας μαθητή χτύπησε τον γυμνασιάρχη

Ο γιος του φέρεται να διαπληκτίστηκε με συμμαθητή του για άγνωστη αιτία, η μητέρα πήγε στον διευθυντή για να διευθετηθεί το θέμα όμως δεν φαίνεται να μην έμεινε ικανοποιημένη

via
Περιστατικό βίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε σχολείο της Πάτρας, όταν πατέρας μαθητή, λογομάχησε και χτύπησε γυμνασιάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο γιος του άνδρα φέρεται να διαπληκτίστηκε με συμμαθητή του για άγνωστη αιτία, η μητέρα πήγε στον διευθυντή για να διευθετηθεί το θέμα όμως δεν φαίνεται να μην έμεινε ικανοποιημένη. Έτσι μετά από λίγο πήγε στο σχολικό συγκρότημα ο πατέρας, υπήρξε διαφωνία με τον διευθυντή και ακολούθησε το επεισόδιο.

«Ισχύει ότι υπήρξε ένα περιστατικό όπου πατέρας χτύπησε διευθυντή γυμνασίου της Πάτρας, επειδή διαφώνησε με ένα παιδαγωγικό μέτρο, όμως αυτό είναι απαράδεκτο και σε καμία περίπτωση η σχέση εκπαιδευτικών και γονέων δεν πρέπει να φτάνει σε αυτό το σημείο» δήλωσε η διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή.

Ειδήσεις σήμερα

Μέση Ανατολή: Πώς έγινε το μεγάλο χακάρισμα των βομβητών της Χεζμπολάχ που οδήγησε σε 9 νεκρούς και 2.800 τραυματίες - Τα σενάρια

Νεμάνια Μάιντοβ: Σάλος με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο τζούντο - Τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του

Εξοπλιστικά: Πέφτει στο νερό και η δεύτερη φρεγάτα Belh@rra - Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αγορά και τέταρτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης