Στον Αργολικό Κόλπο η θαλαμηγός του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι

Στον Αργολικό Κόλπο η θαλαμηγός του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι

Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 62 επισκέπτες στους ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους του - Το «Α+» χρειάστηκε περίπου τέσσερα χρόνια και περισσότερα από 400 εκατομμύρια λίρες για να κατασκευαστεί

nafplio-arthrou
Μια από τις 10 μεγαλύτερες και πλέον πολυτελείς θαλαμηγούς του κόσμου η Α+ βρίσκεται σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στον Αργολικό κόλπο, στα ανοικτά του Ναυπλίου.

Το υπερπολυτελές σκάφος ανήκει στον σεΐχη Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, αναπληρωτή πρωθυπουργό των Αραβικών Εμιράτων. Ο Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν είναι επίσης ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ADUG, η οποία έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγγλικής ομάδας Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όπως μεταδίδει το argolikeseidiseis.gr που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες του σκάφους στον Αργολικό Κόλπο, το «A+» που αρχικά έφερε την ονομασία «Topaz» κατασκευάστηκε από τη Lürssen το 2012 και διαθέτει μερικά από τα πιο εξαίσια εξωτερικά σχέδια Disdale και υπέροχους εσωτερικούς χώρους που φιλοτεχνήθηκαν από τον διάσημο Tim Heywood Design.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 62 επισκέπτες και 79 μέλη του πληρώματος στους ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους του. Αναφέρεται επίσης ότι το A+ χρειάστηκε περίπου τέσσερα χρόνια και περισσότερα από 400 εκατομμύρια λίρες για να κατασκευαστεί.

Κλείσιμο
Η μέγιστη ταχύτητά του είναι 22,9 κόμβοι, ενώ η ταχύτητα πλεύσης του είναι 19,5 κόμβοι, κάτι που είναι εντυπωσιακό λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθός του, 147 μέτρα μήκος . Η ισχύς του προέρχεται από τέσσερις πετρελαιοκινητήρες MTU με ολική χωρητικότητα 12500,0 GT και πλάτος 21,5 μέτρα.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το argolikeseidiseis.gr


nafplio-eswteriki



Ειδήσεις σήμερα

Μέση Ανατολή - Χεζμπολάχ για τις εκρήξεις με τους βομβητές: «Εξ ολοκλήρου υπεύθυνο το Ισραήλ, θα πληρώσει»

Κύπρος: Πράσινο φως για την ηλεκτρική διασύνδεση με την Ελλάδα

Ηράκλειο: Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο - Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο - Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης