Πύργος: Επεισοδιακή καταδίωξη - Οδηγός είδε το μπλόκο των αστυνομικών και έκανε… αναστροφή

Πύργος: Επεισοδιακή καταδίωξη - Οδηγός είδε το μπλόκο των αστυνομικών και έκανε… αναστροφή

Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ΟΠΚΕ με τη συνδρομή δυνάμεων της ΔΙΑΣ και της Τροχαίας Πύργου

peripoliko
Στην προσαγωγή ενός οδηγού που απέφυγε το μπλόκο των αστυνομικών και ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Τρίτης στον Πύργο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το περιστατικό ξεκίνησε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ όταν ο οδηγός ένας ΙΧ που κινούνταν στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, με κατεύθυνση προς Πάτρα, έκανε… αναστροφή αφού αντιλήφθηκε το μπλόκο που είχαν στήσει αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο ύψος του πρατηρίου «Χόχολη», στα Χανάκια.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κίνηση του οδηγού, του έκαναν σήμα προκειμένου να σταματήσει, με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται, και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ με τη συνδρομή δυνάμεων από την ΔΙΑΣ και την Τροχαία του Πύργου ξεκίνησαν να καταδιώκουν τον οδηγό σε περιοχές όπως τα Βυτινέικα, τον Άγιο Ιωάννη, την Κατακόλου και ξανά στην Πατρών-Πύργου.

Κλείσιμο
Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό, στην εθνική οδό, στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου όπου και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ακολούθησε και έλεγχος στο όχημα του.

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Θρίλερ με τους βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ - Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη;

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης