Φυγόποινος επέστρεψε στη χώρα για να κόψει παράνομα ξυλεία

Έπιασαν «ζόρικο» φυγόποινο

Με σκοπό να συνεχίσει να λεηλατεί τα ελληνικά δάση πέρασε παράνομα τα σύνορα ένας 45χρονος Αλβανός λαθροϋλοτόμος, παρ’ όλο που εκκρεμούσε ήδη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση. Δεν πρόλαβε, όμως, γιατί συνελήφθη στην πόλη της Καστοριάς από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Ο 45χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με την οποία είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και υλοτομίας, προσήχθη στην Ασφάλεια και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Έπιασαν “ζόρικο” φυγόποινο

Στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη ένας Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας για αντίσταση και απείθεια, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Θρίλερ με τους βομβητές που έγιναν βόμβες κατά της Χεζμπολάχ - Είχαν κατασκευαστεί στην Ευρώπη;

Ρεκόρ από τη Μπάγερν, 9-2 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σπουδαίο διπλό η Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Δείτε τα 28 γκολ της πρεμιέρας του νέου Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr