Αθήνα: Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης την ακινητοποίησε με τη βία στο πάτωμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της

Στην καταγγελία πως έπεσε θύμα βιασμού από έναν Τούρκο μέσα σε ξενοδοχείο στην Αθήνα προχώρησε μία γυναίκα 24 ετών από το Μπαγκλαντές.

Ειδικότερα, η γυναίκα, η οποία διαμένει στο Λονδίνο, κατήγγειλε στις Αρχές ότι ενώ βρισκόταν σε ταράτσα ξενοδοχείου στην Αθήνα, εμφανίστηκε ο δράστης και κάθισε δίπλα της.

Στη συνέχεια άρχισε να της μιλά ζητώντας της να συνευρεθούν με εκείνη να το αρνείται. Τότε ο άνδρας φέρεται να την έπιασε από το χέρι και να την οδήγησε με τη βία στα κοινόχρηστα ντους του 2ου ορόφου του κτιρίου.

Η τουρίστρια προσπαθούσε να διαφύγει αλλά εις μάτην. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο δράστης την ακινητοποίησε με τη βία στο πάτωμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της.

Στο σημείο κατέφτασαν Αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως, οι οποίοι καθ’ υπόδειξη της 24χρονης συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος βρισκόταν εντός του χώρου. Παράλληλα από το Τ.Α. Ομόνοιας κατασχέθηκαν προς εργαστηριακές εξετάσεις τα ρούχα που φορούσε το θύμα.


Ειδήσεις σήμερα

Ξεκινά το πρόγραμμα «Gigabit Voucher» με voucher 200 ευρώ για γρήγορο Internet σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Στη ρωγμή του χρόνου τα σπίτια μεγάλων λογοτεχνών - Ποιος θα τα σώσει;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr