Γεωργιάδης: Ο μαγνητικός τομογράφος στο «Καραμανδάνειο» δεν αποτελεί πλέον εξαγγελία

«Ημέρα χαράς», έγραψε ο υπουργός Υγείας 

Την λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου στο παιδιατρικό Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο «Χ», ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ημέρα χαράς», έγραψε σημειώνοντας ότι έγινε ένα να σημαντικό βήμα που βελτιώνει την φροντίδα των παιbδιών σε μέγιστο βαθμό.

«Ο μαγνητικός τομογράφος δεν αποτελεί πλέον εξαγγελία αλλά τέθηκε ήδη σε λειτουργία. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μαγνητική τομογραφία σπονδυλικής στήλης σε κοριτσάκι 12 ετών καθώς και η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου νεογνού 45 μόλις ημερών», αναφέρει ο υπουργός Υγείας.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ημέρα χαράς στο παιδιατρικό Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» καθώς έγινε ένα σημαντικό βήμα που βελτιώνει την φροντίδα των παιδιών μας σε μέγιστο βαθμό. Ο μαγνητικός τομογράφος δεν αποτελεί πλέον εξαγγελία αλλά τέθηκε ήδη σε λειτουργία. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μαγνητική τομογραφία σπονδυλικής στήλης σε κοριτσάκι 12 ετών καθώς και η μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου νεογνού 45 μόλις ημερών!!
Μαζί με τον application specialist της εταιρείας, οι τεχνολόγοι, και το ιατρικό team Ακτινολόγοι και Αναισθησιολόγοι όπως προβλέπεται για την ασφαλή διενέργεια τέτοιων εξετάσεων σε μικρά παιδιά!!


Ειδήσεις σήμερα

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες - Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση κατά του Ισραήλ

Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες για την κεντρική Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr