Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου – Στην Αγία Ρουμέλη οδηγούνται 32 περιπατητές

Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου – Στην Αγία Ρουμέλη οδηγούνται 32 περιπατητές

Ο σχεδιασμός προβλέπει τη μεταφορά των περιπατητών με καραβάκι στα Σφακιά - Ο βράχος έπεσε λόγω ισχυρής νεροποντής - Έντονη κεραυνική δραστηριότητα στην περιοχή

faraggi_samarias-xr
Τραγωδία με μία γυναίκα νεκρή σημειώθηκε σήμερα στο φαράγγι της Σαμαριάς, μετά και από πτώση βράχου που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

Η νεκρή ήταν πεζοπόρος, επισκέπτρια του φαραγγιού, η οποία κατέληξε από αιμορραγία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο βράχος τραυμάτισε την τουρίστρια στο μηρό και προκλήθηκε ακατάσχετη αιμορραγία. Στο σημείο έσπευσε άλλος περιπατητής, γιατρός, όμως, παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία και η γυναίκα, που κατά τις έως τώρα πληροφορίες είναι Γερμανίδα, 32 ετών, κατέληξε. 

Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή γυναίκα από πτώση βράχου


Κλείσιμο
Παράλληλα, 32 περιπατητές είχαν εγκλωβιστεί νωρίτερα μέσα στο φαράγγι, λόγω των βράχων, που είχαν αποκλείσει τις διόδους. Πλέον, προωθούνται στην Αγία Ρουμέλη και θα μεταφερθούν με καραβάκι στα Σφακιά. Ήδη, η πυροσβεστική είχε επικοινωνία μαζί τους, ενώ βρίσκονταν σε ασφαλή σημεία. 


Δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της ΕΜΟΔΕ από Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο επιχειρούν στο σημείο για τη διάσωση των εγκλωβισμένων. Εκεί κατευθύνεται και ελικόπτερο. 



Ειδήσεις σήμερα

Κλειδώνει η υποψηφιότητα Κασσελάκη: Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ


Μυστήριο με τους βομβητές-βόμβες: «Τους έφτιαξαν στην Ουγγαρία» λένε από την Ταϊβάν, «είμαστε μόνο ενδιάμεσοι» απαντούν από τη Βουδαπέστη

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου «έβγαλε τη φωτογραφία που πάντα ήθελε» - Η χιουμοριστική ανάρτηση του υπουργού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης